Life

Dezvăluire în premieră despre nunta lui Culiță Sterp cu Carmen de la Sălciua. Sora artistului a spus tot

17.02.2021 | 11:43
Dezvaluire in premiera despre nunta lui Culita Sterp cu Carmen de la Salciua Sora artistului a spus tot
Culiță Sterp a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua. Foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Sora lui Culiță Sterp a dezvăluit un moment emoționant din ziua nunții fratelui său cu Carmen de la Sălciua, un moment despre care nu a vorbit nimeni până acum.

Ileana și Iancu au fost invitați în emisiunea „Ștafeta mixtă” de pe Youtube unde au analizat concursul fratelui lor, participant la Survivor România, iar la un moment dat au vorbit despre latura emotivă a lui Culiță.

ADVERTISEMENT

Ce i-a impresionat pe amândoi a fost să îl vadă pe Culiță plângând ca un copil în momentul în care a citit mesajul primit de la iubita lui, Daniela Iliescu, care va naște în curând, iar Ileana, sora faimosului, și-a amintit de episodul nunții cu cântăreața Carmen de la Sălciua.

Sora lui Culiță Sterp, dezvăluire despre ziua nunții fratelui ei cu Carmen de la Sălciua

Ileana a declarat că de la nunta cu Carmen nu l-a mai văzut niciodată atât de emoționat pe fratele ei, iar atunci cei trei frați l-au făcut să plângă cu o poezie pe care i-au compus-o și i-au recitat-o înainte să plece la altar cu cea de care a divorțat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„După ce a primit mesajul parcă a devenit mai sensibil. Eu întotdeauna am ținut cu Războinici, iar cei din familie nu se uitau, vai, eu am fost înnebunită. 

El când s-a căsătorit, noi cei trei frați, i-am compus o poezie de rămas-bun, dar fiind primul care se căsătorea dintre noi, i-am scris o poezie foarte emoționantă. I-am recitat poezia înainte să plece din curte cu mireasa lui. Numai atunci l-am auzit plângând așa, exact plânsul ăsta așa dureros. Chiar așa tare nu l-am mai văzut suferind de mult”, a mărturisit Ileana Sterp.

ADVERTISEMENT

Poezia care l-a făcut pe Culiță să plângă ca un copil

„I-am zis ceva de genul frățiorul nostru mare, pleci te duci la însurătoare… L-am atins la corazon. Fiecare frate a recitat câte o strofă”, a spus sora lui Culiță Sterp în emisiunea de pe Youtube.

Ileana și Iancu au mai spus că nu se așteptau ca fratele lor să fie un concurent atât de bun și că i-a impresionat pe toți cu felul în care se luptă pentru supraviețuire în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT