Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluire uluitoare din vestiarul lui Dinamo: „Stăteau și beau până la 5 dimineața în cazinou!”

Cornel Dinu, fostul mare antrenor al lui Dinamo, a făcut dezvăluiri uluitoare din vestiarul „câinilor”. Jucătorii beau la masă până la 5 dimineața în cazinouri.
26.08.2023 | 15:20
Dezvaluire uluitoare din vestiarul lui Dinamo Stateau si beau pana la 5 dimineata in cazinou
Cornel Dinu a făcut dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, a făcut dezvăluiri uluitoare din vestiarul „câinilor” la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. În perioada în care antrena în Ștefan cel Mare, Dinu a precizat că la un moment dat jucătorii nu înregistrau parametrii normali la antrenament, deoarece făceau noapte albă în cazinou.

Cornel Dinu, dezvăluiri de la antrenamentele lui Dinamo: „Am stat și m-am gândit de la ce să fie?”

Cornel Dinu, care a împlinit la începutul lunii vârsta de 75 de ani, și-a petrecut întreaga carieră de jucător la Dinamo. După retragerea din 18 iunie 1983, „Procurorul” a continuat cu fotbalul la nivel de antrenorat, unde a câștigat în Ștefan cel Mare două titluri în 1999-2000 și 2001-2002, dar și două Cupe ale României în 1999-2000 și 2000-2001.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu a demontat sugestiile lui Gigi Becali, care le-a cerut jucătorilor de la FCSB să se antreneze mai mult. Fostul antrenor a dat exemplu situația de la Dinamo din perioada în care fostul selecționer se afla la cârma „alb-roșiilor”. Printre picături a scos la iveală o dezvăluire uluitoare.

Parametrii inițiali stabiliți de un preparator fizic adus de Cornel Dinu la Dinamo nu coincideau, deoarece jucătorii își petreceau toată noaptea în cazinou. „Am avut o surpriză foarte plăcută. În 2001, dacă nu mă înșel, ni s-au adus 10 jucători la Craiova.

ADVERTISEMENT

Am văzut în primăvara anului următor. Erau Stoican, era Niculescu, Bărcăoan, pe care l-am descoperit cu niște probleme la inimă, dar e altă discuție, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am văzut felul în care aveau parametrii inițiali stabiliți de un preparator fizic expert, profesor, în Austria, nu coincideau. Am stat și m-am gândit de la ce să fie?

Dezvăluire uluitoare din vestiarul lui Dinamo: „Stăteau și beau până la 5 dimineața în cazinou!”

„De exemplu, Popescu, nu dau nume, trebuia să aibă în intervalul extensiv pulsul 140-150. Îl avea 120. Asta înseamnă că ăsta nu lucrează la intensitatea maximă a exercițiilor pe care le programam eu. Atunci m-am gândit la mai multe care se petrec în România. 

ADVERTISEMENT

L-am rugat pe amicul meu, generalul Berechet. ‘Ia vezi, domne. Dă un zvon prin București, ce se întâmplă cu băieții ăștia?’. A doua zi după ce fac antrenamentul cu ei îmi ies sub parametrii normali pe care trebuie să-i aibă.

Omul m-a lăsat trei zile după care mi-a spus: ‘Tu nu ești sănătos la cap. Cum vrei să îți iasă parametrii normali când ei stau până la 5 dimineața în cazinou? Joacă nevestele și ei beau la masă’. Cam asta e România, a dezvăluit Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ca jucător, Cornel Dinu a câștigat cu Dinamo de șase ori titlul național. Totodată, fostul fundaș central a cucerit două trofee ale Cupei României în tricoul „alb-roșu”. La echipa națională a României, Cornel Dinu a adunat 75 de apariții, reușind să marcheze 7 goluri.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită, în direct, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții are loc luni, marți și vineri, ora 17:30, pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele...
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele ascuns din imagine în doar 7 secunde