Sport

Ce le-a reproșat Gigi Becali jucătorilor de la FCSB: “Piticania aia de la Rapid cum poate?”

Gigi Becali a fost dezamăgit de eliminarea FCSB-ului din Conference League şi a pus tunurile pe jucători şi staff. Le-a reproşat fotbaliştilor că nu pot să bată nici măcar cornere.
18.08.2023 | 09:20
Ce lea reprosat Gigi Becali jucatorilor de la FCSB Piticania aia de la Rapid cum poate
Ce le-a reproșat Gigi Becali jucătorilor de la FCSB: "Piticania aia de la Rapid cum poate?"
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 0-2 returul cu Nordsjaelland, fiind eliminată din turul trei preliminar al Conference League. Roş-albaştrii au evoluat bine doar în prima repriză, însă după pauză au căzut din toate punctele de vedere.

Ce le-a reproșat Gigi Becali jucătorilor de la FCSB: “Piticania aia de la Rapid cum poate să bată?”

Patronul Gigi Becali i-a luat la ochi atât pe Charalambous şi Pintilii, dar şi pe jucători, cărora le-a reproşat că nu ştiu să bată nici măcar cornerele, după ce Olaru a executat prost câteva lovituri:

ADVERTISEMENT

„Noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge! De acolo au scăpat pe contraatac și am rămas în 10 oameni.

Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR Cluj (n.r- Claudiu Petrila), cum poate să bată?! Nu știu, tată… Antrenorii trebuie. Să repete jucătorii cornerele! Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele și să ridice mingea.

ADVERTISEMENT

“Coman mai bate, dar în rest nu are cine să bată cornerele”

Nu să bată ca Deac, dar să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta? L-am întrebat și pe MM Stoica, de mai multe ori.

Coman mai bate, dar în rest nu are cine să bată cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge! El aleargă, săracul, dar nu poate să ridice o minge”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT

“M-am gândit să fac selecție, în Uganda, Rwanda și Burundi”

Gigi Becali a reiterat ideea de a face o academie în Africa, pe modelul celor de la Nordsjaelland, care au reuşit să crească jucători africani, astfel încât aceştia să aibă o cotă de 20 de milioane de euro:

“M-am gândit să fac selecție, în Uganda, Rwanda și Burundi. Iau de acolo și îi pun să facă repetiții. Jucătorii pe care îi au danezii nu sunt talentați, dar au făcut multe repetiții.

ADVERTISEMENT

Nu ai cum să faci selecție de peste tot. Nu ai antrenorii lor, nu ai alimentația lor, nu ai…. Nu avem! Asta e la noi în România”, a spus patronul FCSB.


  • 2,05 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT