Life

Dezvăluirea dureroasă făcută de Dana Roba. Nu a fost pentru prima dată la un pas de moarte

Dana Roba a făcut o mărturisire cutremurătoarea. Toată lumea cunoaște coșmarul prin care trece acum, dar nu este pentru prima dată la un pas de moarte.
14.07.2023 | 21:27
Dezvaluirea dureroasa facuta de Dana Roba Nu a fost pentru prima data la un pas de moarte
Dana Roba a mai fost o dată la un pas de moarte. Sursa foto: capturi YouTube/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba traversează o perioadă de coșmar după ce, pe 5 iunie, soțul său a bătut-o cu bestialitate cu un ciocan și a fost la un pas să-și piardă viața. Dar make-up artistul a făcut o dezvăluire cutremurătoare: nu este pentru prima dată când se află în pragul morții.

Dana Roba a mai fost la un pas de moarte. Dezvăluirea din trecutul vedetei

Pe 5 iunie, Dana Roba a văzut moartea cu ochii. Soțul său, Daniel Balaciu a bătut-o cu un ciocan în timpul nopții și, după mai multe lovituri puternice, vedeta a intrat în comă și a trecut printr-o operație pe creier care a durat nouă ore. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă medicii nu i-au dat nicio șansă la viață, make-up artistul s-a luptat din viața și a reușit să-și revină. Mai are nevoie de multe operații și de o perioadă de recuperare lungă, însă este convinsă că se va putea reface cu ajutorul lui Dumnezeu.

Recent, însă, Dana Roba a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Nu este pentru prima dată când este la un pas de moarte. De fapt, a pus pariu cu viața încă de la o vârstă fragedă, demonstrând că îl poate câștiga.

ADVERTISEMENT

„Eu când am fost mică, nu știu dacă v-am spus vreodată, am mâncat otravă și nu am murit. Am mâncat otravă pentru șobolani. Șobolanul moare în 2 minute, eu nu am murit nici după 31 de ani, nici după ce am fost măcelărită cu ciocanul”, a povestit Dana Roba, conform telenova.ro.

I-a adus acuzații dure pastorului din Timișoara

Astfel că, după ce s-a întors, practic, din morți, Dana Roba nu mai iartă pe nimeni. Lui Daniel Balaciu, bărbatul care a bătut-o cu bestialitate, îi cere daune morale de 200.000 de euro. În plus, l-a luat în vizor și pe pastorul din Timișoara, care nu a susținut-o atunci când i-a spus că își dorește să divorțeze.

ADVERTISEMENT

„L-am crezut pe pastor psihologul meu numărul 1, și m-am dus la el ca și când m-aș fi dus la omul creat de Dumnezeu pentru noi, pentru oamenii care suntem în biserică. El nu m-a crezut pe mine deloc.

I-am spus absolut toate faptele pe care le-a făcut Daniel în fața mea, toate înjurăturile pe care mi le adresa de față cu copiii. Nelegiuirile lui. Se părea că atunci, pe moment, mi-a dat puțin crezare. După ce s-a dus Daniel și a început să joace teatru, că iubește fetițele, că mănâncă din mâna lui.

ADVERTISEMENT

Da, mănâncă din mâna lui, dar pe banii mei.  Pastorul sper și îmi doresc din toată inima să își dea demisia. El nu are ce căuta, în primul rând, el a făcut de rușine cultul penticostal”, a dezvăluit Dana Roba.

ADVERTISEMENT