Life

Dezvăluirea făcută de Carmen Brumă, după 20 de ani de relație cu Mircea Badea: “Îți cam dispare cheful”

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbizul autohton. Cum arată relația lor după mai bine de 20 de ani petrecuți împreună?
13.09.2021 | 22:19
Dezvaluirea facuta de Carmen Bruma dupa 20 de ani de relatie cu Mircea Badea Iti cam dispare cheful
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatore TV a vorbit, fără perdea, despre infidelitate și a recunoscut că nu este genul de persoană care să fie posesivă. Mai mult, aceasta spune că nu își controlează partenerul de viață.

În ceea ce privește parolele la conturile de socializare, Carmen Brumă spume că nu i le-a cerut vreodată iubitului ei. Mircea Badea are spațiul necesar pe care aceasta nu i-l îngrădește niciodată.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea făcută de Carmen Brumă, după 20 de ani de relație cu Mircea Badea

Unul dintre principalele secrete, după cum chiar ea spune, în relația cu Mircea Badea este faptul că îi oferă libertate fără să îl preseze.

Și asta nu e tot! În timp e unele reprezentante ale sexului frumos se grăbesc să răspundă atunci când văd că telefonul iubitului sună, în cazul lui Carmen Brumă lucrurile stau diferit.

ADVERTISEMENT

”Nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el”

”E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice ”Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el”, a declarat aceasta la Antena Stars.

Și chiar dacă formează un cuplu din anul 2000, cei doi nu își doresc să se căsătorească conform unica.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen și Mircea vor să își lase admiratorii să mai aștepte până vor face marele pas. Și se pare că nu va fi prea curând.

”El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…)

ADVERTISEMENT

Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă”, povestea în urmă cu câțiva ani, Carmen, conform unica.ro

Carmen Brumă și Mircea Badea au împreună un copil, în vârstă de șapte ani

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de peste două decenii. Cei doi au împreună un băiat, Vlad, în vârstă de șapte ani, pe care îl iubesc foarte mult.

Cel mic a început de astăzi clasa întâi. Cu toate că la început nu a fost prea încântat să meargă la școală, ulterior a îmbrățișat cu drag această idee, după cum chiar Carmen Brumă a povestit pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT