Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluirea patronului FCSB: „Am făcut ofertă de 800.000 de euro pentru un atacant”. Cine-i place de la CFR Cluj

Imediat după derby-ul câștigat în fața lui Dinamo, Gigi Becali a dezvăluit că a făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru a transfera un atacant la FCSB.
27.11.2023 | 11:40
Dezvaluirea patronului FCSB Am facut oferta de 800000 de euro pentru un atacant Cinei place de la CFR Cluj
Gigi Becali a anunțat că a făcut o ofertă pentru transferul unui atacant de top. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat derby-ul de duminică seara de pe Arena Națională cu Dinamo, dar calitatea jocului prestat de cele două formații a lăsat mult de dorit. Inclusiv Gigi Becali, patronul liderului din SuperLiga, s-a arătat nemulțumit de ceea ce a văzut, chiar dacă formația sa s-a distanțat în clasament la 5 puncte de CFR Cluj.

Gigi Becali vrea un atacant de top la FCSB: „Am făcut ofertă de 8000.000 de euro”

Gigi Becali este hotărât să facă la FCSB o echipă foarte puternică, iar pentru asta e dispus să bage adânc mâna în buzunar. După jocul cu Dinamo, el a identificat care ar fi posturile deficitare și a anunțat ce jucători vrea să transfere în pauza de iarnă.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție telefonică la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate că a făcut o ofertă în valoare de 800.000 de euro pentru un atacant din Africa.

„Echipa noastră este extraordinară. Mai avem nevoie de un optar și de un atacant nouar. Punct. Asta mai avem noi nevoie la ora asta. Am făcut o ofertă pentru un atacant, să vedem ce răspuns ne dă. Nu vă spun despore cine e vorba.

ADVERTISEMENT

Am făcut o ofertă, e din străinătate. Ca să iei un jucător foarte bun trebuie să dai milioane multe. Vreau un jucător în genul lui Compoagno, dar puțintel mai… Să țină puțin de minge, nu să dea toate mingile cu pieptul la adversar. Sau din returnare să o dea la adversar. Puțin mai tehnic, să știe cu mingea.

Nu mult, puțin mai tehnic. Compagno nu zic că nu e bun, dar nu mai e… Păi toate mingile le dai la adversar? A avut aseară o fază, scăpase singur și s-a oprit… Vezi Doamne, că nu are cu cine. Păi nu bă, du-te și dă gol! Ai doi metri, ia-o la fugă, treci prin ei ca prin brânză și dă gol acolo, ce mai stai?

ADVERTISEMENT

La un moment dat, i-am și zis lui Mihai: «Băi Mihai, toate chipele din Liga 1 au un atacant mai bun decât noi!». Nu mai vreau să vorbesc despre asta, nu are rost” , a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Ce atacant de la CFR Cluj ar transfera Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali a recunoscut apoi că jucătorul pe care e dispus să achite asemenea sumă este din străinătate, pentru că din SuperLiga nu este niciun atacant de o asemenea valoare. Totuși, a dezvăluit că e impresionat de Otele de la CFR Cluj, dar acesta are un defect: nu dă goluri!

ADVERTISEMENT

„Nu dau decât până într-un milion pe un atacant, nu dau milioane. 800 de mii de euro, de exemplu, am făcut oferta acum. E din străinătate. Pe cine să dai 800 de mii în România, pe cine vezi tu să facă atât?

În România, ca să zic așa, dacă aș putea să aleg, poate l-aș alege pe Otele, îmi place de el. Dar și ăla văd că nu prea dă goluri. Aleargă, face, drege, dar numai că nu dă goluri deloc. Spun că îmi place de el, nu că aș da 800 de mii. Luis Phelipe de la Iași nu e atacant… Iar pe stânga noi avem acolo.

Atacantul este din Africa, dar nu din Sud. Este dincoace… Joacă prin alte țări, mai albe. Cu optarul chiar că nu am nimic. Am ajuns la concluzia ca cel mai important este să ții mijlocul să fie al tău”, a mai spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Cine ar fi atacantul african pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB

Deși Gigi Becali nu a vrut să spună despre cine este vorba, Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA numele atacantului pentru care s-a făcut o ofertă de 800.000 de euro.

„Apropos de atacantul despre care Gigi Becali spunea că a făcut o ofertă de 800 de mii de euro, avem deja un nume. Pe surse… E vorba despe Ally Samatta, un jucător care a evoluat și prin Vest, a jucat și prin Turcia. E singurul atacant african de la PAOK, un jucător extrem de interesant.

Repet, este o informație venită pe surse, așa că luați-o ca atare”, a spus moderatorul Horia Ivanovici în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Nu ratați în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO, emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Premiera este disponibilă în aceleași zile, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali ANUNTA TRANSFERUL la FCSB: “AM FACUT OFERTA pentru UN ATACANT”

ADVERTISEMENT