Fotbal international

Dezvăluirea şocantă făcută de Sandro Rosell, fostul preşedinte al Barcelonei: “Mi-au dat patru prezervative în prima zi de închisoare”

21.04.2020 | 11:41
Dezvaluirea socanta facuta de Sandro Rosell fostul presedinte al Barcelonei Miau dat patru prezervative in prima zi de inchisoare
ADVERTISEMENT

Sandro Rosell a fost preşedintele Barcelonei în perioada 2010-2014, perioadă în care clubul catalan a reuşit să obţină nouă trofee, printre care şi un Champions League.

A stat în spatele gratiilor exact 643 de zile

Aceste capete de acuzare au sfârşit prin a-l trimite pe omul de afaceri care prezidenţia un club de talia Barcelonei în spatele gratiilor, unde a stat exact 643 de zile.

ADVERTISEMENT

A fost eliberat în primăvara lui 2019 şi întrebat dacă va mai candida vreodată la alegerile pentru preşedinţia Barcelonei răspunsul său a fost categoric nu. Rosell este încă destul de marcat de perioada de detenţie, după cum a reieşit şin dintr-un interviu acordat pentru El Mundo Deportivo.

Carantina e un paradis pe lângă închisoare

El spune că actuala perioadă de carantină, pe care o petrece alături de familie, nu are cum să se compare cu anii de închisoare şi dezvăluie care au fost primele lucruri care l-au şocat şi într-un fel l-au speriat la început, când a ajuns în penitenciar.

ADVERTISEMENT

 „Mi-amintesc că atunci când am ajuns la penitenciar ne-au dat patru prezervative şi patru cutii de vaselină. Sincer, am fost cam îngrijorat. În închisoare ori mori pe interior, ori ieşi mai puternic.

Stă acasă cu familia

Acum, carantina mi se pare paradis spre deosebire de cei doi ani petrecuţi după gratii. Am spaţiu, nu o celulă de 12 metri pătraţi.

ADVERTISEMENT

Sunt cu familia, mâncarea e bună, am toaletă separat, sunt în contact cu lumea, ceea ce în ultimii doi ani nu a fost posibil”.

Pentru ce a fost trimis Sandro Rosell în instanţă

Din păcate numele lui Sandro Rosell ca şi conducător al Barcelonei a însemnat şi o stricare a imaginii clubului, după ce preşedintele a fost adus în instanţă pentru două capete de acuzare.

ADVERTISEMENT

Unul a fost legat de o fraudă fiscală făcută în privinţa drepturilor de televizare ale unui meci Brazilia – Portugalia, al doilea de valoarea reală a transferului lui Neymar pe Nou Camp, pe care oficial clubul a prezentat-o ca fiind 57 de milioane euro.

ADVERTISEMENT