Sport

Dezvăluiri de la ziua de naștere a Victoriei. David Beckham și-a dus soția în sudul Franței cu un avion privat. Cât a costat cina

Victoria a avut parte de o surpriză chiar de ziua sa de naștere. Soția celebrului David Beckham a mers în sudul Franței alături de familie.
20.04.2024 | 06:05
Dezvaluiri de la ziua de nastere a Victoriei David Beckham sia dus sotia in sudul Frantei cu un avion privat Cat a costat cina
David Beckham și-a dus soția la un restaurant de lux din sudul Franței în ziua în care aceasta a împlinit vârsta de 50 de ani. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Victoria Beckham a împlinit vârsta de 50 de ani, miercuri, 17 aprilie. David Beckham și-a dus soția în sudul Franței cu un avion privat pentru a celebra momentul. Cei doi au luat cina la un restaurant din Saint-Paul de Vence de pe Riviera Franceză.

Dezvăluiri de la ziua de naștere a Victoriei. David Beckham și-a dus soția în sudul Franței cu un avion privat. Cât a costat cina

Victoria Beckham a primit o sumedenie de mesaje din partea apropiaților în ziua în care a împlinit vârsta de 50 de ani. David Beckham, celebrul creator de modă și fostul mare fotbalist, i-a pregătit o surpriză de proporții soției sale.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 48 de ani, David Beckham și-a adus soția la un celebru restaurant din sudul Franței. Conform Daily Mail, ar fi vorba despre celebrul local La Colombe d’Or. Cei doi au mers însoțiți de cei patru copii ai lor.

Totodată, la cina elegantă au luat parte părinții Victoriei, Jackie și Tony. Ulterior, cei doi au s-au întors înapoi la Luton. Potrivit sursei menționate, masa luată de David Beckham și soția sa a costat 200 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

David Beckham și Victoria au mers la restaurantul preferat al familiei

„David a ales un loc incredibil de îndepărtat. Restaurantul găzduiește în mod regulat celebrități de top în timpul festivalului de film de la Cannes, așa că niciunul dintre localnicii din Riviera nu sunt surprinși atunci când văd o celebritate.

Victoria a avut o după-amiază uimitoare, plină de vin, savurând razele soarelui în aer liber, cu vedere la Marea Mediterană și savurând peștele preferat”, au notat jurnaliștii britanici de la The Sun.

ADVERTISEMENT

Restaurantul La Colombe d’Or este preferatul familiei Beckham. Nu este pentru prima oară când David Beckham și soția sa merg să mănânce la localul de lux din sudul Franței. Celebrități precum Sean Connery, Johnny Depp și Joan Collins au case de vacanță în zona respectivă.

David Beckham și-a dus soția la un restaurant de lux din sudul Franței în ziua în care aceasta a împlinit vârsta de 50 de ani. Foto: Daily Mail
David Beckham și-a dus soția la un restaurant de lux din sudul Franței în ziua în care aceasta a împlinit vârsta de 50 de ani. Foto: Daily Mail

David Beckham, postare emoționantă pe rețelele de socializare de ziua Victoriei

Pe lângă călătoria din sudul Franței, David Beckham i-a pregătit o altă surpriză soției sale. Atât proprietarul de la Inter Miami, cât și Victoria sunt foarte activi pe rețelele de socializare. Fostul fotbalist de la Manchester United, Real Madrid sau PSG i-a transmis o urare emoționantă soției sale.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani frumoasei mele soții… Pe măsură ce te îndrepți spre această zi de naștere ar trebui să privești înapoi și să fii mândră de ceea ce ai făcut, ai realizat și ceea ce ai construit, Posh spice, femeie de afaceri și bineînțeles căsătorindu-te cu un căpitan al Angliei.

Dar cel mai mare succes al tău sunt copiii tăi, tu îi ghidezi, îi iubești și îi înveți… Ei te iubesc dincolo de cuvinte, noi toți te iubim atât de mult. Să ai o zi specială, meriți totul 50 și în formă, I AM BEING HONEST”, a transmis David Beckham pe Instagram.

ADVERTISEMENT