Sport

Victoria Beckham, lider incontestabil în topul celor mai bogate soții de fotbaliști. Ce locuri ocupă Georgina Rodriguez și Antonella Roccuzzo

Fotbaliștii sunt mereu în prim-plan, însă lumea uită că în spatele unora dintre ei se află femei puternice. Iată cum arată un top al celor mai bogate soții.
01.01.2024 | 11:37
Fotbaliștii sunt mereu în prim-plan, însă lumea uită că în spatele unora dintre ei se află femei puternice. Iată cum arată un top al celor mai bogate soții. Sursă foto: record.pt
ADVERTISEMENT

Finalurile de an au venit întotdeauna cu diferite clasamente care au stabilit ordinea în sport. Nici 2023 nu face excepție, însă de această dată vă prezentăm o ierarhie inedită cu partenerele unor fotbaliști uriași.

Cum arată topul celor mai bogate soții de fotbaliști

Dacă nume precum Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski sau David Beckham sunt toată ziua pe buzele microbiștilor, aceștia au trecut acum în plan secund și au făcut loc frumoaselor lor partenere de viață.

ADVERTISEMENT

Un studiu realizat de Gambling Zone și preluat de publicația portugheză Record a urmărit să analizeze valoarea netă a soțiilor și iubitelor unora dintre cei mai de succes fotbaliști pentru a afla care sunt cele mai bogate.

Topul este condus de soția lui David Beckham, Victoria, care și-a construit averea de 64,6 milioane de euro în principal prin cariera ei de cântăreață pop în grupul de fete Spice Girls, care a dominat lumea muzicii în anii ’90. Superba soție a fostului internațional englez și-a mărit conturile și datorită proiectelor de succes pe care le-a avut în lumea modei și a frumuseții.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi se află soția lui Sergio Ramos, Pilar Rubio, cu o avere de 55,3 milioane de euro. Jurnalist spaniol, prezentator de televiziune și model, ea a devenit cunoscută ca prezentatoare a programelor ”Sé lo que hicisteis”, ”Más que baile!”, ”Operación Triunfo” și ”El Hormiguero”.

Podiumul este încheiat de soția lui Robert Lewandowski, Anna Lewandowska. Specialistă în nutriție și fitness, devenită celebră și ca sportivă profesionistă de karate, ea a adunat în conturi nu mai puțin de 41,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Antonella Roccuzzo, mai bogată decât Georgina Rodriguez

Soția lui Lionel Messi, Antonella Roccuzzo, se află abia pe locul 5, cu o avere de 18,4 milioane de euro, fiind devansată de Ann-Kathrin Gotze, partenera de viață a lui Mario Gotze, care a strâns 32,3 milioane de euro ca model și influencer.

Și la acest capitol Messi este peste rivalul său Cristiano Ronaldo, deoarece Georgina Rodriguez este doar pe locul 8 în această ierarhie, cu o avere netă de 11 milioane de euro. Nu este nimic senzațional aici, deoarece se știe că partenera portughezului nu s-a implicat foarte mult în afaceri.

ADVERTISEMENT

Pe pozițiile 6 și 7 se află Coleen Rooney, soția lui Wayne Rooney, care are în conturi 17,5 milioane de euro, și fosta jucătoare de tenis Ana Ivanovic, care este căsătorită cu Bastian Schweinsteiger. Sportiva din Serbia, campioană la Roland Garros, are o avere de 14,7 milioane de euro.

Poziția a 9-a i-a revenit lui Perrie Edwards, soția lui Alex Oxlade-Chamberlain. Frumoasa blondă este o renumită cântăreață britanică și a reușit să facă o avere de 11 milioane de euro. Topul este încheiat de Rebekah Vardy, soția lui Jamie Vardy, care a strâns 3,4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT