Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri despre ce s-a întâmplat de fapt cu galeria Rapidului la meciul cu Farul. „Nu a interesat pe nimeni că am stat în noroi pe o ploaie torențială. Le dăm 3 tichete la retur!” Video exclusiv

Liviu Ungurean a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre gestul suporterilor rapidiști, care au refuzat să intre pe stadion la meciul cu Farul.
13.03.2023 | 21:15
Dezvaluiri despre ce sa intamplat de fapt cu galeria Rapidului la meciul cu Farul Nu a interesat pe nimeni ca am stat in noroi pe o ploaie torentiala Le dam 3 tichete la retur Video exclusiv
Liderul suporterilor rapidiști a explicat de ce nu a intrat galeria pe stadion la meciul cu Farul
ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului nu a intrat pe stadionul din Ovidiu pentru meciul cu Farul, pe motiv că a primit prea puține bilete de la organizatori. Doar 217 dintre fani ar fi putut intra în arenă, în vreme ce de la București se deplasaseră considerabil mai mulți fani. Până la urmă, au rămas cu toții în afara stadionului de unde și-au încurajat favoriții. Rapid a pierdut, însă, cu Farul, scor 1-2.

Liviu Ungurean, liderul galeriei lui Rapid, convins că ar fi putut intra toți fanii pe stadion la meciul cu Farul: “Intram acolo unul peste celălalt”

Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre decizia luată de fani, dar și despre condițiile foarte grele în care au fost lăsați. Le promite răzbunare celor de la Constanța, pe care îi avertizează că vor primi doar 3 bilete la meciul tur din play-off, pe Giulești.

ADVERTISEMENT

“Rapid a avut parte de susținere, chiar am încurajat echipa așa cum știm noi să o facem cel mai bine. Doar că am refuzat să intrăm în incinta stadionului. Din cauza faptului că ne-au fost alocate 217 tichete, iar noi ne-am deplasat în jur de 800 la meci. Nu aveam cum să fim privilegiați 217 rapidiști, iar pe ceilalți să îi lăsăm afară.

Am decis să rămânem umăr lângă umăr și să încurajăm echipa din afara stadionului. Acesta a fost respectul oferit de oamenii de la Farul Rapidului. Loc pe stadion aveam cu toții. Intram acolo unul peste celălalt și stăteam cu toții împreună și susțineam fotbalul. Dar văd că în România se caută în continuare îndepărtarea suporterilor de la stadion.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean a povestit ce au pățit fanii rapidiști în timpul meciului cu Farul, în care au rămas în afara stadionului: “Am stat în noroi până la genunchi pe o ploaie torențială”

Probabil oamenii din fotbalul românesc trebuie să vină oamenii să stea fiecare pe locul lui, să mănânce popcorn. Uitați-vă că nu s-a interesat nimeni de noi că am stat în noroi până la genunchi, pe o ploaie torențială, în afara stadionului. Nu a fost vorba de cost, aveam toți bani la noi să ne plătim tichetele. A fost doar problema că nu am fost primiți cu toții pe stadion.

În condițiile în care anul trecut la galeria Dinamo și galeria FCSB li s-a oferit tot țarcul, în jur de 800-1000 de bilete. Pentru galeria Rapidului nu a fost loc. De acum încolo vreau să anunț prin intermediul dumneavoastră că peste tot pe unde vom merge și vom fi respectați, vom respecta și noi.

ADVERTISEMENT

Unde nu vom fi respectați, nici noi nu vom mai respecta pe nimeni. Galeria Farului, peste două săptămâni când vor veni la București, vor primi 3 tichete. Eu sunt prea mic ca să vorbesc despre “Regele” fotbalului românesc. Dacă domnia lui a considerat că galeria Rapidului trebuie să stea în noroi până la genunchi și în ploaie ca să își încurajeze băieții, e treaba dumnealui.

VEZI VIDEO MAI JOS

Liviu Ungurean: “Galeria Rapidului nu are nevoie de sector tampon. Noi pe stadioane oferim dragoste și respect”

Nu vreau eu să comentez despre cine și cum a luat decizia. Le vom da trei tichete. Doi băieți să pună steagurile pe gard, iar unul să le păzească. Eu am vorbit, ca înainte de fiecare meci, cu persoanele de contact de la clubul organizator. I-am spus doar 217 îmi dai ești sigur? Nu poți să își în sectorul tampon?

ADVERTISEMENT

Nu vă trebuie sector tampon, noi pe stadioane oferim dragoste și respect, nu cred că galeria Rapidului a generat evenimente neplăcute pe stadion în ultimii ani. Eu discutam și garantam cu Jandarmeria, pentru că am o relație bună cu Jandarmeria Constanța. Nu se întâmpla niciun eveniment.

Pentru ce mai plătim firme de pază? Ce se întâmplă, mâncam gardurile? Mâncam oamenii pe stadion? Regulamentul prevede între 0 și 5 la sută, noi le vom da 3 bilete. Suntem acoperiți de regulament”, a declarat Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă aduce în case marile exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. De la 10:30! Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT