Sport

Victor Angelescu, mesaj cu subînțeles pentru Adi Mutu după Farul – Rapid 2-1: ”Jocul nu dă speranțe că ne putem bate pentru locul 1”

Victor Angelescu s-a arătat dezamăgit de eșecul din meciul Farul - Rapid 2-1 și nu crede că echipa condusă de Adi Mutu se poate bate pentru titlu.
11.03.2023 | 23:34
Victor Angelescu mesaj cu subinteles pentru Adi Mutu dupa Farul  Rapid 21 Jocul nu da sperante ca ne putem bate pentru locul 1
Victor Angelescu s-a arătat dezamăgit de eșecul din meciul Farul - Rapid 2-1 și nu crede că echipa condusă de Adi Mutu se poate bate pentru titlu. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au pierdut partida de la Ovidiu după o eroare uriașă comisă de portarul Horațiu Moldovan, care a scăpat mingea în poartă la un șut modest al tânărului atacant Adrian Mazilu.

Adi Mutu, băgat în ședință de Victor Angelescu după Farul – Rapid 2-1

La finalul întâlnirii Farul – Rapid 2-1, din etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat din SuperLiga, co-acționarul Victor Angelescu l-a taxat pe antrenorul Adi Mutu pentru jocul slab prestat de giuleșteni.

ADVERTISEMENT

”A doua repriză a fost foarte slabă și Farul a meritat victoria. Sper să fim pregătiți de play-off. Trebuie să fim pregătiți. Va fi un meci foarte greu la CFR Cluj, dar trebuie să începem să adunăm puncte că de acum nu mai sunt jumătăți de punct.

Nu avem ca obiectiv lupta la titlu. Jocul nu dă speranțe că ne putem bate pentru locul 1. Obiectivul real este cupele europene, dar trebuie să arătăm mai bine ca să prindem locurile 3-4. Lotul este unul bun și trebuie să o arate. Nu putem vorbi de titlu pentru că nu am arătat că ne putem bate acolo sus. Am anunțat că anul viitor obiectivul este să ne batem la titlu.

ADVERTISEMENT

Nu mă îngrijorează gafa lui Moldovan, e un jucător care ne-a adus multe puncte și care este unul dintre cei mai valoroși portari. Înțeleg că au fost doar 250 de bilete, dar noi avem peste tot 700-800 de suporteri. Atunci au hotărât să nu intre nimeni. Farul nu cred că dorea să dea mai multe bilete, era un meci important”, a declarat Angelescu, la emisiunea Digi Sport Special.

Angelescu nu e îngrijorat după ce Rapid a primit interdicție la transferuri

FANATIK a aflat că Rapid are interdicție la transferuri de la FIFA, după ce clubul din Giulești a pierdut procesul cu Nemanja Milisavljevic pentru că nu i-a plătit sumele restante în termenul anunțat.

ADVERTISEMENT

Referitor la această speță, Angelescu a precizat că datoria va fi achitată până la sfârșitul lunii: ”Nu avem o problemă cu datoria, e o sumă mică, am anunțat că o vom plăti până la finalul lunii. Nu înțeleg decizia”.

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a vorbit la finalul întâlnirii pierdute cu Farul de lipsă de noroc și speră ca ghinionul să dispară în play-off, dar s-a arătat mulțumit de atitudinea jucătorilor săi care au luptat până în final.

ADVERTISEMENT

Partida de la Ovidiu a fost decis de gafa monumentală comisă de Horațiu Moldovan. Portarul Rapidului a scăpat în poartă mingea șutată slab de Adrian Mazilu, în startul reprizei secunde. Tânărul fotbalist de 17 ani al Farului a ajuns la 4 reușite în 10 partide jucate în SuperLiga. El a mai înscris la întâlnirile cu Universitatea Craiova, UTA Arad și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT