Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri din subteranele SuperLigii. Antrenorul cu promovări în CV, blocat de primar: „Nu mai antrenează niciodată aici!” Video exclusiv

Ionuț Badea are interzis la FC Argeș! Primarul Cristian Gentea e foc și pară după ce tehnicianul a refuzat oferta de a îi antrena pe piteșteni.
15.03.2023 | 12:47
Dezvaluiri din subteranele SuperLigii Antrenorul cu promovari in CV blocat de primar Nu mai antreneaza niciodata aici Video exclusiv
Dezvăluiri din subteranele SuperLigii. Antrenorul cu promovări în CV, blocat de primar: „Nu mai antrenează niciodată aici!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Argeș are un nou antrenor după despărțirea de Marius Croitoru. Bogdan Argeș Vintilă a preluat frâiele grupării din Trivale, FANATIK dezvăluind în exclusivitate toate detaliile contractului.

Ionuț Badea, interzis la FC Argeș! De ce nu îl mai vrea primarul Gentea pe antrenor

Înainte ca Vintilă să fie numit principal, pe lista „vulturilor violeți” s-a aflat și Ionuț Badea (47 de ani). Tehnicianul a mai pregătit-o în două rânduri pe FC Argeș, în perioada 2007-2009 și între 2019 și 2020, de fiecare dată reușind să promoveze cu echipa în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

În ciuda performanțelor și a informațiilor că a fost dorit la Pitești în locul lui Croitoru, se pare că Badea are interzis să o mai antreneze pe FC Argeș. Dezvăluirea a fost făcută de Vivi Răchită.

„Un zvon este că cel care conduce de fapt la Pitești, primarul Gentea, la o adunare ar fi spus textual că Ionuț Badea nu va mai fi antrenor la Pitești, pentru că ultima dată când a plecat, după ce a promovat echipa, n-a vrut să rezilieze cu salariile la zi. A mai cerut 2-3 salarii în plus ca să rezilieze contractul”, a declarat Valeriu Răchită, în exclusivitate la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cum a motivat Ionuț Badea refuzul lui FC Argeș

Ionuț Badea e liber de contract după ce s-a despărțit anul trecut de UTA Arad. În prezent analist TV, fostul secund al lui Anghel Iordănescu și Christoph Daum la echipa națională, susține că a fost ofertat de FC Argeș, dar oferta prea mică venită din partea piteștenilor l-a făcut să spună pas.

„Am avut niște discuții cu conducerea lui FC Argeș, s-a înaintat o ofertă destul de mică. Probabil că banii din club nu mai sunt cei care au fost în trecut. Sunt peste 20 de jucători noi aduși anul ăsta, bugetul a fost grav avariat și ei nu prea știau pe ce se pot baza. 

ADVERTISEMENT

Nici eu nu pot să semnez pe orice sumă. Am zis (n.r. – că vrea) salariul ultimului antrenor. Inițial, a fost un acord tacit, dar apoi s-a discutat în cadrul conducerii și s-a mers pe altă variantă, pe care eu nu o cunosc. E cam mult spus ca nu ne-am înțeles, dar cam așa stau lucrurile acum. N-am fost de acord cu oferta lor”, a declarat Ionuț Badea, conform digisport.ro.

În locul lui Ionuț Badea a fost numit în cele din urmă Bogdan Argeș Vintilă, care revine pe prima scenă ca antrenor, după experiența FCSB (2019-2020). FC Argeș este a patra echipă de SuperLiga pe care o pregătește fostul portar, după Viitorul Constanța, FC Voluntari și FCSB.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: