Sport

Dezvăluiri din vestiarul Rapidului! De ce nu vrea Cristiano Bergodi să-și dea demisia: „Despre asta este vorba”

Rapid - CFR Cluj, scor 1-4, a fost șocul etapei a 3-a din play-off-ul Superligii. De ce nu vrea Cristiano Bergodi să-și dea demisia?
07.04.2024 | 00:06
Dezvaluiri din vestiarul Rapidului De ce nu vrea Cristiano Bergodi sasi dea demisia Despre asta este vorba
Dezvăluiri din vestiarul Rapidului! De ce nu vrea Cristiano Bergodi să-și dea demisia: „Despre asta este vorba”
ADVERTISEMENT

Nicolae Cristescu, fostul acționar al Rapidului, a cerut public demisia lui Cristiano Bergodi, după eșecul în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-4, de pe stadionul Giulești.

Fostul patron al Rapidului îi cere demisia lui Bergodi

Deși antrenorul italian a anunțat că nu-și va da demisia, Nicolae Cristescu i-a cerut italianului să plece, în direct la FANATIK SUPERLIGA, de la Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

„Dacă eram patronul Rapidului îl dădeam afară pe Bergodi. A pierdut meciuri cu echipe slabe precum Botoșani și Iași. Avem probabil cea mai bună echipă din campionat, dar uitați-vă pe banca de rezerve și o să vedeți că sunt extrem de valoroși.

Pot face față la orice echipă din România. Ai un patron cum e domnul Șucu care ți-a pus la dispoziție ce ai vrut. Ce se mai poate spune? E vina antrenorului.

ADVERTISEMENT

Îl plac pe Bergodi ca om, dar nu cred că poate face față la pretențiile galeriei. Nu este pentru câștigarea campionatului. Sincer, nu mă așteptam să-și dea demisia. 

Galeria a cântat, e o atmosferă incredibilă. Ai tot ce-ți trebuie, ai o galerie superbă, stadion frumos. Nu e vina antrenorului? Sincer, sunt șanse matematice pentru primele trei locuri. Astfel, ar putea fi salvat

ADVERTISEMENT

Azi m-am întâlnit cu jucătorii și cu Săpunaru. Erau chiar foarte optimiști. Am fost fără cuvinte când am văzut la pauză că era 0-4. M-am ciupit de câteva ori să văd dacă visez, dacă e un coșmar. O rușine!”, a declarat Nicolae Cristescu la FANATIK SUPERLIGA, de la Prima Sport 1.

De ce nu vrea să plece Cristiano Bergodi de la Rapid!

Nicolae Cristescu a vorbit și despre cel mai arzător subiect al serii: eventuala demisie a lui Cristiano Bergodi. Galeria Rapidului a cerut demisia antrenorului italian, însă acesta nu se gândește la așa ceva.

ADVERTISEMENT

„Era extraordinar o demisie de onoare din partea lui. Obiectivul este primele 3 locuri. Dacă îl demite înainte de finalul campionatului și nu e în obiectiv, Rapid trebuie să-i plătească anumite clauze. Probabil e vorba de sute de mii de euro”, a adăugat Cristescu.

ADVERTISEMENT