Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri după accidentarea horror a lui Vlad Chiricheș în FCSB – Rapid 2-2: “Să nu–și fi încheiat cariera!”

Derby-ul FCSB - Rapid București, scor 2-2, ar putea să fie ultimul meci din cariera lui Vlad Chiricheș după accidentarea horror de pe Arena Națională.
21.04.2024 | 12:27
Dezvaluiri dupa accidentarea horror a lui Vlad Chiriches in FCSB  Rapid 22 Sa nusi fi incheiat cariera
Dezvăluiri după accidentarea horror a lui Vlad Chiricheș în FCSB - Rapid 2-2: “Să nu–și fi încheiat cariera!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ghinioanele se țin lanț după Vlad Chiricheș, care a ieșit în prima repriză din derby-ul FCSB – Rapid București. FANATIK a aflat în exclusivitate că stoperul „roș-albaștrilor” a suferit o fractură și spune adio unui loc în lotul pentru EURO 2024.

Se retrage Vlad Chiricheș?! Dezvăluiri după accidentarea horror după FCSB – Rapid 2-2: „Să nu–și fi încheiat cariera!”

„Roș-albaștrii” au câștigat un singur punct din derby-ul cu Rapid București, iar liderul din SuperLiga se confruntă cu probleme mari după confruntarea din Capitală. Vlad Chiricheș a ieșit accidentat de pe dreptunghiul verde și primul verdict al medicilor nu este optimist.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a suferit o fractură, iar Cristi Coste a dezvăluit că nu va mai juca în actualul sezon din SuperLiga: „Din ce știm și am anunțat aseară este fractură și este sezon încheiat pentru Vlad Chiricheș”.

Gigi Mustață a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre situația lui Vlad Chiricheș. Liderul galeriei „roș-albaștrilor” FCSB se teme că fundașul central ar putea să se retragă după ultima accidentare.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce să zic, am văzut că s-a simțit puțin și îmi pare rău pentru că era puțin stăpân pe postul lui. Suntem alături de el, sperăm să fie bine și să nu fie rău, să își întrerupă cariera”, a spus Mustață la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Nici Cristi Coste nu exclude varianta retragerii din fotbal a lui Vlad Chiricheș: „Așa mă gândesc și eu, s-ar putea ca FCSB – Rapid să nu fie ultimul meci al lui Chiricheș la FCSB, ci chiar ultimul lui meci din carieră”.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș s-a mai gândit la retragere! Cine l-a convins să revină la FCSB

Vlad Chiricheș s-a mai accidentat la FCSB în primele șapte etape din SuperLiga, iar problemele medicale l-au ținut departe de gazon pentru o perioadă lungă. Acesta a dezvăluit că s-a gândit la retragere într-un interviu pentru FANATIK.

„În primele zile (n.r. după accidentare) eram cu gândul ăsta destul de puternic că nu mai am de ce să trec printr-o perioadă de genul ăsta. Dar, cum am mai spus-o. Cred că familia mi-a pus două-trei întrebări şi altcineva, Alex Chipciu, m-a întrebat dacă sunt sigur.

ADVERTISEMENT

Mi-a enumerat câteva situaţii şi câteva opinii de-ale lui. În zilele următoare, le-am spus că au dreptate şi pot să revin şi după această accidentare”, spunea Vlad Chiricheș într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.

“CAMPIONII! CAMPIONII!” Gigi Mustata, SHOW IN DIRECT dupa FCSB - Rapid 2-2

ADVERTISEMENT