Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vlad Chiricheș, declarații în premieră despre retragere! Cine este fotbalistul care l-a convins să continue. Video

Vlad Chiricheş a vorbit în premieră pentru FANATIK despre retragere. Fundaşul celor de la FCSB a dezvăluit că Alex Chipciu este fotbalistul care l-a convins să continue.
22.01.2024 | 14:15
Vlad Chiriches declaratii in premiera despre retragere Cine este fotbalistul care la convins sa continue Video
Vlad Chiricheș, declarații în premieră despre retragere! Cine este fotbalistul care l-a convins să continue. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş s-a întors în vară la FCSB. Fundaşul central s-a accidentat după doar şapte meciuri în tricoul roş-albaştrilor, în meciul cu UTA Arad, primul pierdut de FCSB în SuperLiga, scor 1-2.

Vlad Chiricheș, declarații în premieră despre retragere!

Fundaşul central a dezvăluit într-un interviu acordat pentru FANATIK că s-a gândit să se retragă după accidentarea din meciul cu UTA Arad, dar familia şi Alex Chipciu l-au convins să continue activitatea:

ADVERTISEMENT

“În primele zile (n.r. după accidentare) eram cu gândul ăsta destul de puternic că nu mai am de ce să trec printr-o perioadă de genul ăsta. Dar, cum am mai spus-o. Cred că familia mi-a pus două-trei întrebări şi altcineva, Alex Chipciu, m-a întrebat dacă sunt sigur.

Mi-a enumerat câteva situaţii şi câteva opinii de-ale lui. În zilele următoare, le-am spus că au dreptate şi pot să revin şi după această accidentare”, a spus Vlad Chiricheş pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş este în continuare în recuperare după accidentarea din finalul lunii august. Iniţial, fundaşul central ar fi trebuit să revină la începutul lunii decembrie 2023, dar au intervenit complicaţii şi perioada de recuperare s-a extins şi în 2024.

“Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani”

Fundaşul central al celor de la FCSB a făcut un gest impresionant după ce s-a accidentat. Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAVlad Chiricheş a acceptat micşorarea salariului de la 40.000 de euro la 5000 de euro lunar pentru perioada accidentării:

ADVERTISEMENT

“Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate.

MM i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici. A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal.

ADVERTISEMENT

“Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine”

Şi el a spus: ‘Uite cum facem. Îmi daţi 5000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las’. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro.

Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

  • 34 de ani are Vlad Chiricheş
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Chiricheş

Vlad Chiricheș, declarații în premieră despre retragere

ADVERTISEMENT