Life

Dezvăluiri exclusive despre agresiunea suferită de Laurette. Vedeta nu a depus încă plângere

11.03.2021 | 12:41
Dezvaluiri exclusive despre agresiunea suferita de Laurette Vedeta nu a depus inca plangere
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat detalii exclusive despre agresiunea pe care a suferit-o Laurette în seara zilei de marți, 9 martie, în Centrul Vechi al Capitalei.

Avocatul fostei asistente de televiziune a făcut câteva declarații despre ce s-a întâmplat, refuzând să dea anumite detalii deoarece încă se analizează toate circumstanțele producerii agresiunii.

ADVERTISEMENT

Cântăreața din Brăila a fost bătută de un individ în Centrul Vechi din sectorul 3 din București, iar în urma agresiunii suferite a mers la INML pentru a proba violența.

Laurette, agresată de un individ pe care îl cunoaște bine, în Centrul Vechi al Capitalei

Avocatul lui Laurette a declarat pentru FANATIK faptul că Laurette îl cunoștea pe cel care a bătut-o, însă nu s-a formulat deocamdată o plângere penală împotriva acestuia.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce înseamnă analizarea unei încadrări mai grave decât o agresiune fizică, Vlad Hosu a refuzat să explice, însă a oferit alte informații importante în acest caz: „Pot să vă spun doar că întâmplarea a avut loc marți seara, în Centrul Vechi. Nu pot să spun unde. Nu am formulat încă plângere penală. Clienta mea îl cunoștea pe agresor, deci nu este vorba despre un individ necunoscut”.

Avocatul cântăreței nu ia în calcul varianta unei agresiuni din motive rasiste: „Este complet exclus să fi fost atacată din acest motiv”.

ADVERTISEMENT

Urme ușoare de violență în mai multe zone ale corpului

Avocatul lui Laurette a transmis ieri un comunicat de presă potrivit căruia ar avea urme de violență în mai multe zone ale corpului. Vedeta este destul de afectată psihic, iar alerta s-a produs după ce mai multe persoane au auzit strigătele asistentei tv, oamenii din Centrul Vechi sunând la 112 pentru a denunța evenimentul.

Totodată, potrivit avocatului vedetei, nu este vorba despre răni grave produse de bătaia pe care ar fi suferit-o vedeta, căci semnele de agresiune sunt unele ușoare, conform declarațiilor făcute de acesta.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă făptașul, cunoscut de vedetă, va răspunde penal pentru agresiune și în ce măsură va evolua acest caz, vedeta fiind în permanent contact cu avocatul ei, care o îndrumă în aceste momente pentru a i se face dreptate.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT