Life

Dezvăluiri neașteptate făcute de Mario Fresh. De ce nu vrea să se însoare cu Alexia Eram și ce se întâmplă în casa Andreei Esca

De ce Mario Fresh nu dorește să se căsătorească cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram? Motivele care îl fac să dea înapoi pe tânărul artist de la un potențial mariaj au fost dezvăluite chiar de el
19.11.2021 | 19:17
Dezvaluiri neasteptate facute de Mario Fresh De ce nu vrea sa se insoare cu Alexia Eram si ce se intampla in casa Andreei Esca
Mario Fresh, dezvăluiri despre motivul pentru care nu dorește să se însoare cu Alexia Eram. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de 5 ani, însă nu se grăbesc să spună “Da” în fața ofițerului de stare civilă. Motivul? Fiecare se concentrează pe carieră.

Mario Fresh nu se gândește la căsătorie

Tânărului (22 de ani) nu-i stă gândul la o căsătorie cu fiica Andreei Esca. Și, se par,  că nici Alexei Eram (21 ani). Cei doi se dedică proiectelor profesionale și, în timp ce Mario Fresh se bucură de succes în cariera muzicală, Alexia Eram este vlogger, influencer și fashion editor la Revista AList Magazine, coordonată de mama sa celebră, Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh, despre relația cu Andreea Esca: “Încă nu e soacra mea!”

Tânărul este apreciat de familia Esca-Eram și a fost bine primit în casa acestora. Invitat de Marius Manole la „Întrebarea mesei rotunde”, Mario Fresh a făcut câteva dezvăluiri despre relația dintre el și Andreea Esca.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză”, a declarat Mario Fresh.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, despre relația cu Mario Fresh

De curând, Andreea Esca a fost invitată de Marius Manole la “Întrebarea mesei rotunde” , moment în care prezentatorul a întrebat-o ce părere are despre artist. „Mario Fresh este ambițios, drăguț și… talentat”, a precizat Andreea Esca. La întrebarea lui Marius Manole „Te așteptai la relația asta?”, referindu-se la relația dintre cei doi tineri, Andreea Esca a evitat să ofere un răspuns. “Dintre Mario și Fresh?! Da! Părea fresh”, a adăugat prezentatoarea TV.

Mario Fresh și Alexia Eram, împreună de 5 ani

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de pe vremea când ei erau adolescenți, ea avea 16 ani, iar el 17 ani. În ultima vreme, relația celor doi a fost un subiect controversat, mai ales după sărutul cu Mira pentru videoclipul piesei “Deziubește-mă”. Cei doi tineri au reușit să depășească această perioadă dificilă și se pare că lucrurile au intrat pe un făgaș normal.

ADVERTISEMENT

Părinții Alexiei Eram nu au luat în serios relația celor doi atunci când erau adolescenți. „M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a mărturisit Mario Fresh, în cadrul emisiunii online “Întrebarea mesei rotunde”.