Sport

Dezvăluiri tulburătoare ale căpitanului din Premier League după ce s-a prăbușit pe gazon: „Inima mi s-a oprit pentru două minute”

Căpitanul lui Luton a făcut dezvăluiri tulburătoare după ce s-a prăbușit pe gazon chiar în timpul unui meci din Premier League.
19.02.2024 | 15:10
Dezvaluiri tulburatoare ale capitanului din Premier League dupa ce sa prabusit pe gazon Inima mi sa oprit pentru doua minute
Dezvăluiri tulburătoare ale unui căpitan din Premier League după ce a căzut subit pe gazon în timpul meciului. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Tom Lockyer, căpitanul lui Luton, a făcut dezvăluiri tulburătoare despre momentul în care s-a prăbușit pe gazon. Incidentul s-a petrecut la finalul anului trecut într-un meci cu Bournemouth, în etapa a 17-a din Premier League.

Dezvăluiri tulburătoare ale căpitanului din Premier League după ce s-a prăbușit pe gazon: „Inima mi s-a oprit pentru două minute”

Meciul Bournemouth – Luton, de la finalul anului trecut, a fost întrerupt în minutul 60, la scorul de 1-1, după ce căpitanul oaspeților, Tom Lockyer, s-a prăbușit din senin pe gazon. Este a doua oară când fotbalistul de 29 de ani a căzut subit pe teren.

ADVERTISEMENT

Paramedicii și-au făcut de urgență apariția pe teren și l-au resuscitat pe Tom Lockyer. După 2 minute și 42 de secunde de eforturi disperate ale medicilor, fundașul central și-a revenit. Într-un interviu acordat celor de la Sky Sports, Tom Lockey a făcut dezvăluiri tulburătoare.

„Sunt bine. În mod clar sunt extrem de norocos să mă aflu aici și să am o stare atât de bună, sunt chiar bine. Au fost niște luni dificile. A fost doar o zi normală, iar cel mai îngrijorător lucru este că m-am simțit perfect în regulă atunci. 

ADVERTISEMENT

„Era panică în jurul meu. Nu puteam să vorbesc, nu puteam să mă mișc”

Am căutat răspunsuri, însă din ce îmi amintesc, era pur și simplu o zi normală. Totul mergea bine până când s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. 

Era panică în jurul meu. Eram puțin dezorientat. Nu puteam vorbi, nu mă puteam mișca, încercam doar să asimilez ce se întâmplă. În timp ce asta se întâmpla îmi amintesc că am gândit că aș putea muri. E un gând ireal. Inima mi s-a oprit pentru două minute și 42 de secunde”, a spus Tom Lockyer.

ADVERTISEMENT

În prezent, Tom Lockyer se recuperează după stopul cardiac suferit la finalul anului trecut. Rămâne de văzut dacă fundașul central al lui Luton va putea reveni pe terenul de fotbal.

Tom Lockyer s-a mai prăbușit în trecut pe terenul de fotbal

Infarctul suferit de Tom Lockyer în meciul Bournemouth – Luton s-a produs la aproximativ 7 luni după ce căpitanul lui Luton s-a prăbușit pe gazon. S-a întâmplat în finala play-off-ului cu Coventry pentru promovarea în Premier League, când fotbalistul a suferit o fibrilație atrială.

ADVERTISEMENT

Tom Lockyer a fost externat din spital la 4 zile după incidentul de la meciul cu Bournemouth. Luna trecută, căpitanul lui Luton a revenit pe Kenilworth Road pentru a le ține pumnii coechipierilor. Luton a obținut o victorie imensă, scor 4-0 cu Brighton.

ADVERTISEMENT