Life

Dezvăluirile cutremurătoare ale bunicului adolescentei Luiza Melecu, la un an de la crimele înfiorătoare. Coincidența stranie în cazul Caracal

22.07.2020 | 14:44
Dezvaluirile cutremuratoare ale bunicului adolescentei Luiza Melecu la un an de la crimele infioratoare Coincidenta stranie in cazul Caracal
ADVERTISEMENT

Luiza Melecu a fost ucisă de Gheorghe Dincă, iar crimele din Caracal au oripilat o țară întreagă. Familiile nu au nici acum liniște, chiar dacă ucigașul celor două fete a fost arestat.

Atât părinții Alexandrei Măceșanu, cât și ai Luizei Melecu sunt de părere că fetele trăiesc și sunt sechestrate pentru a practica prostituția. Pe de alt parte, autoritățile au adus dovezi concludente care demonstrează moartea celor două fete.

ADVERTISEMENT

Cu durere în suflet, bunicul Luizei Melecu face dezvăluiri la un an după moartea nepoatei lui.

Luiza Melecu voia să se facă polițistă

Rudele sunt disperate și încearcă și acum să afle ce s-a întâmplat cu cele două fete, deși autoritățile le-a declarat moarte. Cele două fete au fost răpite, violate, bătute, iar apoi ucise de Gheorghe Dincă, un individ din Caracal care practica transportul ilegal de persoane între localități.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Macesanu ?❤️ (@_alexandra_._macesanu_) on

Așa s-a întâmplat și cu cele două fete, care au crezut că urcă în mașina unui om normal, însă, până la urmă, au sfârșit de mâna lui. Bunicul Luizei Melecu a declarat că fata își dorea să termine liceul, să ia BAC-ul și să dea la Academia de Poliție, căci își dorea să se facă polițistă, pentru a prinde răufăcătorii.

ADVERTISEMENT

„ Mi-e dor de ea de nu mai pot. Trebuia să dea Bacul acum și să meargă la facultate, dorea să se facă polițistă. Când mă uit pe drum o văd că vine de la liceu. Văd umbra ei. Mi-era drag de ea să o iau în brațe și să o pup.”, potrivit Antena 3.

Mașina lui Dincă, scoasă la vânzare

Mașina a fost scoasă la licitaţie cu preţul de pornire de 1.033 lei. Alături de ea va mai fi vândută și o furgonetă nefuncţională, evaluată la 5.017 lei. Ambele au interiorul demontat şi deteriorat, se arată în anunțul publicat de reprezentanții ANABI.

ADVERTISEMENT

Familia Luizei Melecu dorește să oprească licitația, iar avocatul familiei Melencu a confirmat demersurile de oprire a licitației și a lansat un atac dur la adresa autorităților. Familia este de părere că vânzarea autoturismului este o dovadă clară a faptului că procurorii încearcă să mușamalizeze cazul Caracal. 

Cazul Caracal

Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu locuiau în proximitatea localității Caracal. Cele două fete au dispărut în 2019, Luiza pe 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie.

ADVERTISEMENT

Alexandra Măceșanu a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. În acea zi, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere. Autoritățile au ajuns prea târziu, iar fetele nu au mai putut fi salvate, deși Alexandra apelase numărul de urgență și și-a pus viața în pericol cu această încercare.

Proasta gestionare a cazului a stârnit revoltă publică și a dus la demisia sau demiterea ministrului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, inspectorului general al Poliției Române, Ioan Buda, prefectului județului Olt, Petre Neacșu și a altor oficiali.

ADVERTISEMENT