Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluirile lui Adi Păun, fotbalistul român din Israel: “Avem interzis!”

Adrian Păun, fotbalist în Israel, a transmis un mesaj prin intermediul Fanatik SupeLiga, legat de situația de război din „Țara Sfântă”.
08.10.2023 | 13:21
Dezvaluirile lui Adi Paun fotbalistul roman din Israel Avem interzis
Dezvăluirile lui Adi Păun, fotbalistul român din Israel: “Avem interzis!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Situație ingrată pentru fotbaliștii români care evoluează în Israel din cauza situației de război din „Țara Sfântă”. La fel ca Antonio Sefer, care a trăit un adevărat coșmar, Adiță Păun a oferit, în măsura posibilităților, o reacție pentru FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Păun, detalii despre războiul din Israel. Sportivii străini au interzis la declarații

Adrian Păun evoluează în Israel din septembrie 2022, când a fost împrumutat și apoi cumpărat de Hapoel Beer Sheva de la CFR Cluj pentru suma de 500.000 de euro. În prezent, mijlocașul ofensiv aparține tot de Beer Sheva, dar sezonul acesta a fost cedat sub formă de împrumut la Bnei Sakhnin.

ADVERTISEMENT

„Noi am vorbit azi dimineață cu Adiță Păun, care e împrumutat acum de la Beer Sheva (n.r. – la Bnei Sakhnin), aterizase în România, la fel ca și Antonio Sefer și am discutat cu el să intre să ne povestească puțin ce e pe acolo.

Și Păun a fost foarte elegant și ne-a zis ‘Aș intra să vă spun ce s-a întâmplat, dar am fost notificați de club să nu discutăm. Avem interzis să discutăm absolut orice despre situația din Israel și ce am văzut acolo.’

ADVERTISEMENT

Mai pe românește, mesajul lui Păun, a fost’ Vă salut! Deocamdată, clubul ne-a comunicat să nu vorbim niciun amănunt despre situația din Israel.’

Toți sportivii, toți străinii, care au fost lăsați să plece, normal, au primit această interdicție pe zonă de sport la nivel național în Israel că nu au voie să povestească nimic din ce au văzut ieri în Israel”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Antonio Sefer: „Plâng! Nu-s bine deloc”

Antonio Sefer a avut o reacție și mai șocantă după cele petrecute în apropierea Fâșiei Gaza: „Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva. Nu-s bine deloc. Mi-au dat voie să vin acasă. Mă rog ca totul să se termine repede.

Acum s-a mai liniștit, cred că au răspuns cei din Israel. Mă rog să se termine și să nu pățească nimeni nimic. Nu spun mai multe, nu știu dacă am voie să vorbesc”, a explicat înspăimântat jucătorul, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Joi, 12 octombrie, va fi o ediție specială a celei mai tari emisiuni sportive din România.

DEZVALUIRILE lui Paun, fotbalistul roman din Israel | “AVEM INTERZIS!”

ADVERTISEMENT
Tags: