Sport

Sefer, în lacrimi din buncăr după ce autoritatea palestiniană a bombardat Israelul: „Frate, plâng”

Antonio Sefer, mijlocașul lui Hapoel Beer Sheva, s-a ascuns într-un buncăr în timpul atacului Hamas din Israel cu 5.000 de rachete. Ce decizie a luat.
07.10.2023 | 16:56
Sefer in lacrimi din buncar dupa ce autoritatea palestiniana a bombardat Israelul Frate plang
Antonio Sefer are 2 goluri și 2 pase decisive în campionatul israelian. Sursă foto: @Twitter
ADVERTISEMENT

Antonio Sefer s-a transferat de la Rapid la Beer Sheva în această vară pentru 500.000 de euro, însă mijlocașul a trăit un adevărat coșmar în urma ruperii armistițiului dintre Israel și Palestina.

Antonio Sefer, în stare de șoc după atacul cu rachete al Hamas în Israel: „N-am crezut că pot trăi așa ceva”

Antonio Sefer a oferit o reacție terifiantă chiar din mijlocul evenimentelor îngrijorătoare din apropierea Fâșiei Gaza: „Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva. Nu-s bine deloc. Mi-au dat voie să vin acasă. Mă rog ca totul să se termine repede.

ADVERTISEMENT

Acum s-a mai liniștit, cred că au răspuns cei din Israel. Mă rog să se termine și să nu pățească nimeni nimic. Nu spun mai multe, nu știu dacă am voie să vorbesc”, a explicat înspăimântat jucătorul, conform gsp.ro.

Gruparea teroristă Hamas a atacat cu peste 5.000 de rachete Israelul, nu mai puțin de 22 de persoane fiind ucise, iar alte 545 au fost rănite și spitalizate, dintre care 70 se află în stare gravă. Țintele principale au fost Ierusalimul, Tel Aviv și Beersheba, orașul în care se află fostul jucător al Rapidului.

ADVERTISEMENT

S-a refugiat într-un buncăr

În acest sezon, jucătorul în vârstă de 23 de ani a reușit două goluri și două pase decisive în 7 meciuri, nefiind deloc utilizat în alte două partide. Cu toate acestea, Sefer nu a reușit să se adapteze în Israel.

Sefer s-a refugiat într-un buncăr alături de mai mulți vecini, suporteri ai echipei pentru care evoluează. Adrian Păun, un alt jucător român din Israel a comentat și el clipele de groază: „Situația nu e prea bună. Au fost multe atacuri și multe rachete. Din păcate, nu pot sa vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi s-a interzis de la club”.

ADVERTISEMENT

Antonio Sefer pleacă din Israel? „L-au propus la 7 echipe”

Robert Niță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA faptul că Antonio Sefer ar putea pleca de la Hapoel Beer Sheva: „Avem jucători care merg în Israel. Unii dintre ei sunt de perspectivă și nu își găsesc locul. Păun pleacă, Sefer chiar dacă marchează nu îi e ușor.

Ambii sunt la Beer Sheva. Eu știu de la oameni din conducerea clubului că Sefer a fost propus la șapte echipe în Israel. Au vrut să îl dea împrumut. Și l-au luat în vară, în iunie. Din cele șapte echipe, niciuna nu și-a manifestat un interes real pentru el.

ADVERTISEMENT

E o lovitură mare pentru Rapid că l-a vândut, așa cum este și Dugandzic. Fotbalistic nu știu dacă poate fi înlocuit, dar la 2 milioane, îi puneai fundă, îl luai în brațe și luai și avion particular să îl duci până acolo”.

ADVERTISEMENT
Tags: