Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 8 octombrie, ora 10:30, ediție specială. Horia Ivanovici, invitați de top după FC Botoșani – FCSB

FANATIK SUPERLIGA revine în forță duminică, 8 octombrie, cu o ediție specială. Horia Ivanovici îi are invitați pe Vivi Răchită, Andrei Vochin, Adrian Ilie și Sorin Cârțu.
07.10.2023 | 12:00
Fanatik SuperLiga duminica 8 octombrie ora 1030 editie speciala Horia Ivanovici invitati de top dupa FC Botosani  FCSB
FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici revine în forță duminică, 8 octombrie, de la ora 10:30, cu Vivi Răchită, Adrian Ilie, Andrei Vochin și Sorin Cârțu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Să facem iarăși show la FANATIK SUPERLIGA! Horia Ivanovici revine cu o ediție specială, duminică, 8 octombrie, ora 10:30, în direct exclusiv pe FANATIK.RO. Vor fi analizate pe larg partidele disputate în această etapă de SuperLiga, inclusiv FC Botoșani – FCSB.

FANATIK SUPERLIGA, duminică, 8 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Vivi Răchită, Andrei Vochin, Adrian Ilie și Sorin Cârțu

Etapa a 12-a ne-a oferit deja meciuri extrem de interesante, iar Horia Ivanovici va diseca pe larg alături de Vivi Răchită, Andrei Vochin, Adrian Ilie Și Sorin Cârțu toate subiectele de actualitate din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Vor fi de asemenea prefațate și partidele Oțelul Galați – Farul Constanța și derby-ul etapei, Dinamo – CFR Cluj de pe Arena Națională. Toate acestea și multe altele într-o ediție specială.

Cu Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, în studio, nu vor lipsi cu siguranță nici discuțiile legate de meciurile extrem de importante ale României cu Belarus și Andorra. Care ne pot aduce mai aproape de calificarea la Campionatul European.

ADVERTISEMENT

În plus, vor fi și multe intervenții telefonice în direct cu nume grele din fotbalul românesc, așa că sunt cu siguranță toate ingredientele necesare pentru un show de calitate, așa cum v-am obișnuit mereu.

Deci, nu uitați! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata „Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai importantă emisiune sportivă din România, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Dacă ați ratat-o, puteți viziona premiera în după amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik, acolo unde veți găsi separat și cele mai tari faze din emisiune.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT