Sport

Dezvăluirile lui Dumitru Dragomir după accidentul lui Gigi Becali: „Și dacă se dădea de trei ori peste cap nu pățea nimic!”

Dumitru Dragomir a comentat accidentul de maşină suferit de Gigi Becali. Fostul şef al Ligii a declarat că patronul de la FCSB nu are nicio problemă în a-şi repara maşina.
13.11.2023 | 14:45
Dezvaluirile lui Dumitru Dragomir dupa accidentul lui Gigi Becali Si daca se dadea de trei ori peste cap nu patea nimic
Dezvăluirile lui Dumitru Dragomir după accidentul lui Gigi Becali: „Mașina aia pentru el e ca o coală de hârtie”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut un accident de maşină în timpul zilei de duminică. Patronul celor de la FCSB a tras de volan şi a băgat maşina în şanţ pentru a evita o coliziune cu o maşină care venea din contrasens.

Dezvăluirile lui Dumitru Dragomir după accidentul lui Gigi Becali: “Pentru Gigi ştii ce e maşina? O coală de hârtie”

La “Max Profeţiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a dezvăluit că pentru Gigi Becali nu va fi o problemă să îşi repare maşina, chiar dacă îl va costa 150.000 de euro şi important este că toată lumea a scăpat teafără:

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău de Gigi Becali, dar dacă n-a găsit nimic. Dar pentru Gigi ştii ce e maşina? O coală de hârtie. 100.000 de euro pentru Gigi este o scobitoare. O să îl coste reparaţiile 150.000 de euro.

Este ologită maşina. Cei care au în primire treaba asta să facă pentru absolut toată lumea testele. Ştiţi ce? Nu s-a supărat Gigi, fac pariu pe cât vreţi. Aşa se procedează.

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă se dădea de trei ori peste cap, tot nu păţea nimic”

Gigi Becali conduce foarte bine. Şi el, şi Victor şi Becali. Am fost cu ei. Conduc de la 16 ani. Când avea şofer, şoferul stătea în dreapta şi conducea el. Şi acum cu Luţu.

Luţu stă în dreapta şi el conduce. Am fost la drum lung cu Gigi. Conduce extraordinar. Este un pic mai agresiv, aşa. Ferească Dumnezeu, bine că n-a păţit nimic.

ADVERTISEMENT

Iar în maşina aia, chiar dacă se dădea de trei ori peste cap, tot nu păţea nimic. Maşinile astea şi cele Volvo sunt cele mai calculate. Şi dacă se dădea peste cap, nu păţea nimic. 

Aş fi vrut să îl văd pe Gigi când îi făceau ăştia testele. Doamne, ce putea el să zică pe-acolo. Ăia care i-au luat probe. Gigi nu ştia el dacă poate să îţi dea pe loc sau nu rezultatul”, a dezvăluit Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

”Maxprofețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Dezvăluirile lui Dumitru Dragomir după accidentul lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT