Fotbal intern

Dezvăluirile lui Florin Bratu despre George Copos: „M-a chemat la Rapid și mi-a oferit o sumă imensă, dar am refuzat”

02.06.2020 | 16:51
Dezvaluirile lui Florin Bratu despre George Copos Ma chemat la Rapid si mia oferit o suma imensa dar am refuzat
Dezvăluirile lui Florin Bratu despre George Copos: „M-a chemat la Rapid și mi-a oferit o sumă imensă, dar am refuzat”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Bratu și-a adus aminte de un episod petrecut cu George Copos, fostul patron al Rapidului, și a povestit cum a refuzat o ofertă imensă pentru România venită din partea „giuleștenilor”.

Cum l-a refuzat Florin Bratu pe George Copos

Florin Bratu a dezvăluit un episod din cariera sa de jucător, în care a refuzat o ofertă imensă de la Rapid, venită din partea lui George Copos: Era o posibilitate să vin împrumut la Rapid, mi s-a spus că nu se poate în momentul acela, erau jucători pe care Rapid voia să îi vândă.

ADVERTISEMENT

Rapid își dorea să câștige bani pe ei. Atunci nu i-am înțeles pe șefii echipei, dar acum, ca antrenor, îi înțeleg.

Normal că m-a durut. Eu, ca jucător, n-am înțeles atunci, voiam doar să joc. La o săptămână-două a intervenit acea ofertă de la Dinamo, căreia i-am dat curs”.

ADVERTISEMENT

„Cu George Copos m-am întâlnit după un an. Am jucat sezonul 2005-2006 la Dinamo. După acest sezon bun redeveneam jucătorul lui Nantes.

Copos m-a chemat la el, în biroul lui, voia să mă ia înapoi la Rapid. Era dificil, eu voiam să mă întorc în Franța. Mi-a făcut o ’schemă’ și mi-a propus o sumă foarte bună pentru România.

ADVERTISEMENT

Aproape 250.000 de euro pe an, dar am refuzat. M-am întors în Franța și am jucat pentru Valenciennes în acel sezon”, a mai spus Florin Bratu pentru prosport.ro.

Pariul lui Florin Bratu pentru viitor

Florin Bratu a vorbit despre fotbaliștii dinamoviști pe care i-a antrenat și l-a evidențiat pe Ricardo Grigore, despre care crede că va deveni titular la echipa națională în scurt timp.

ADVERTISEMENT

„Pe Rici (n.r. Ricardo) Grigore eu l-am promovat în prima echipă a lui Dinamo, pe Moldoveanu la fel, Ciobi (n.r. Denis Ciobotariu), care a plecat la CFR, Sorescu, adus de mine de la Timișoara, Andreas Mihaiu, campion cu mine la Under 19. Ahmed Bani e și el un tânăr interesant.

 Rici e un jucător atractiv. Are un fizic plăcut, e stângaci, fundaș central, post care se caută tot timpul, polivalent.

Dacă se pregătește foarte bine, are lângă el un antrenor care să îi dea încredere, dar în același timp îi trebuie și autoritate, pentru că, normal, ca orice tânăr, are tendința să se relaxeze. Eu cred că în doi ani poate ajunge titular la națională”, a mai spus Florin Bratu pentru  prosport.ro.

ADVERTISEMENT