Life

Adevărul despre plecarea lui Mihai Bendeac de la Antena 1. Delia a spus ce s-a întâmplat, de fapt

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 fără a da prea multe detalii despre gestul său. Acum însă, fosta sa colegă, Delia, intervine.
18.10.2022 | 16:37
Adevarul despre plecarea lui Mihai Bendeac de la Antena 1 Delia a spus ce sa intamplat de fapt
Delia a vorbit pentru prima oară despre plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor. Sura foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac era unul dintre cei jurați al emisiunii iUmor de la Antena 1. Publicul se obișnuise deja cu prezența sa, alături de Delia, dar și de Cheloo, încă de la debutul show-ului.

Mihai Bendeac este încă sub contract cu cei de la Antena 1

Brusc însă, celebrul actor a dispărut din peisaj și nu a dat prea multe explicații. De asemenea, plecarea sa ar fi creat și ceva probleme, în condițiile în care contractul lui Mihai Bendeac cu Antena 1 este încă în derulare.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac nu a comentat subiectul personal până acum, însă impresara sa a confirmat recent că aceasta încă se află sub contract cu Antena 1. Drept urmare, acesta ar urma să fie implicat în alte proiecte, care rămân însă confidențiale momentan.

”Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust.

ADVERTISEMENT

Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic”, dezvăluia Monica Munteanu, celor de la playtech.

Delia la rândul ei a primit nenumărate întrebări cu privire la plecarea bunului său coleg, Mihai Bendeac. Să nu uităm că cei doi erau destul de apropiați în timpul filmărilor, drept urmare, cel mai probabil artista știe foarte bine ce s-a întâmplat în spatele platoului.

ADVERTISEMENT

Delia, despre plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor

Cu toate astea, Delia a preferat să se limiteze la câteva declarații scurte pentru a-i lămuri pe fani. Artista spune că cei care sunt intersați să afle motivele reale ale plecării acestuia de la Antena 1, cel mai bine îl întreabă pe el.

Tot ce știe Delia este că actorul a fost deranjat foarte tare de anumite lucruri și a luat decizia de a renunța la tot, brusc. Drept urmare, acesta nu s-a mai prezentat deloc la filmările pentru show.

ADVERTISEMENT

”De ce nu mai e Bendeac (n.r- în juriu)? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus.

Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv”, a declarat Delia Matache pe TikTok, referitor la plecarea lui Mihai Bendeac de la Antena 1.

ADVERTISEMENT