Fotbal intern

Dezvăluirile tulburătoare ale lui Dorinel Munteanu despre moartea lui Martin Tudor: „N-a mai putut fi salvat”

30.03.2020 | 13:37
Dezvaluirile tulburatoare ale lui Dorinel Munteanu despre moartea lui Martin Tudor Na mai putut fi salvat
Dezvăluirile tulburătoare ale lui Dorinel Munteanu despre moartea lui Martin Tudor: „Trupul lui e la spital pentru autopsie”
ADVERTISEMENT

Moartea lui Martin Tudor a afectat fotbalul românesc, iar Dorinel Munteanu, fostul său coleg de la Steaua, a oferit mai multe amănunte despre trecerea în neființă a fostului portar. „Neamțul” a precizat că trupul lui Martin Tudor se află la spital pentru autopsie, conform gsp.ro.

Dezvăluirile tulburătoare ale lui Dorinel Munteanu despre moartea lui Martin Tudor

Dorinel Munteanu a fost îndurerat după moartea lui Martin Tudor, fostul său coleg de la Steaua și elev de la CFR Cluj: „Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reșița! 

ADVERTISEMENT

Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva”.

„A murit, săracul… Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie”, a mai spus Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

„Este o adevărată tragedie!”

Dorinel Munteanu a continuat și și-a amintit de perioada pe care a petrecut-o la Steaua alături de Martin Tudor, despre care a spus că a fost o persoană foarte serioasă și muncitoare.

„Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 și 2005. După pentru că aveam nevoie de un băiat serios am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor.

ADVERTISEMENT

Și foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred… Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la așa ceva. Dumnezeu să-l ierte!”.

De-a lungul carierei sale, Martin Tudor a jucat pentru Steaua, CFR Cluj și „U” Cluj și s-a retras în anul 2008, devenind antrenor cu portarii.

ADVERTISEMENT

A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.

  • 43 de ani împlinise Martin Tudor pe 10 iunie
ADVERTISEMENT