Fotbal intern

Dialog aprins între Costache și Păun: „Asta-i problema? Că am dat eu mingea afară? Hai să jucăm fotbal!”. Exclusiv

03.05.2021 | 22:13
Dialog aprins intre Costache si Paun Astai problema Ca am dat eu mingea afara Hai sa jucam fotbal Exclusiv
Dialog aprins între Costache și Păun: „Asta-i problema? Că am dat eu mingea afară? Hai să jucăm fotbal!”. Exclusiv. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Adiță Păun a avut un dialog aprins cu Valentin Costache în timpul duelului cu FCSB, cearta dintre cei doi fotbaliști ai CFR-ului pornind de la faptul că Păun a trimis mingea în afara terenului, când Florin Tănase era întins pe teren.

FANATIK a surpsins momentul când Valentin Costache l-a înjurat pe Păun pentru că a trimis mingea în afara terenului, la care acesta a răbufnit și i-a explicat pe un ton serios că a fost alegerea lui.

ADVERTISEMENT

Tot momentul s-a petrecut lângă căpitanul Mario Camora, care nu a intervenit deloc în cearta dintre cei doi.

Dialog aprins între Costache și Păun

Valentin Costache l-a înjurat pe Adrian Păun, în momentul în care acesta a trimis mingea în afara terenului, ca urmare a faptului că Florin Tănase era întins pe teren și cerea îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Adiță Păun i-a răspuns lui Valentin Costache, explicându-i, pe același ton, motivul pentru care a ales să trimită mingea în afara terenului: „Taci în p..a mea! Am dat-o afară că așa am vrut eu!

Asta-i problema? Că am dat eu mingea afară? Hai să jucăm fotbal!”. Mario Camora, căpitanul CFR-ului, putea să intervină să îi despartă, fiind aproape de cei doi, însă nu le-a transmis nimic.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura criză de nervi din FCSB – CFR Cluj

FANATIK a mai surprins un moment tensionat în duelul dintre FCSB și CFR Cluj, atunci când Andrei Miron a fost nevoit să părăsească terenul, ca urmare a unei intrări dure a lui Billel Omrani.

Andrei Miron a fost accidentat de Billel Omrani, iar fundașul FCSB-ului a avut o ieșire nervoasă la adresa atacantului CFR-ului, în momentul în care primea îngrijiri medicale, urmând să fie înlocuit.

ADVERTISEMENT

„Nu mai pot din cauza ta! Tu m-ai lovit!”, i-a spus Andrei Miron chinuit de durere lui Billel Omrani.

ADVERTISEMENT