Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dialog aprins între Robert Niță și liderul galeriei CSA Steaua: „Eu nu v-aș saluta!” / „E bine că aveți cei 7 ani de acasă”. Video exclusiv

Robert Niţă a avut un dialog aprins cu unul dintre liderii galeriei CSA Steaua, Horia Enache. Cei doi s-au contrat la FANATIK SUPERLIGA pe tema conflictului FCSB - CSA Steaua.
16.03.2023 | 13:40
Dialog aprins intre Robert Nita si liderul galeriei CSA Steaua Eu nu vas saluta  E bine ca aveti cei 7 ani de acasa Video exclusiv
Dialog aprins între Robert Niță și liderul galeriei CSA Steaua: „Eu nu v-aș saluta!” / „E bine că aveți cei 7 ani de acasă”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Miercuri este aşteptată decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în procesul privind palmaresul Stelei. CSA Steaua şi FCSB sunt în conflict de nouă ani şi poate fi momentul în care această luptă poate fi tranşată definitiv de una dintre tabere.

Dialog aprins între Robert Niță și liderul galeriei CSA Steaua: „Eu nu v-aș saluta!” / „E bine că aveți cei 7 ani de acasă”

Spiritele s-au încins şi la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, acolo unde Robert Niţă şi unul dintre liderii de galerie de la CSA Steaua, Horia Enache, au avut un schimb dur de replici, încă din startul dialogului:

ADVERTISEMENT

– Robert Niţă: Vă salut, domnule Horia! Robert Niţă sunt.

– Horia Enache: Eu nu prea v-aş saluta, dar o fac din respect pentru telespectatori.

– Robert Niţă: E bine că aveţi cei şapte ani de acasă şi eu am purtat tricoul cu emblema aia pentru care vă bateţi dumneavoastră şi cred că aş putea să vorbesc.

– Horia Enache: Nu prea puteţi să vorbiţi pentru că aţi plecat la altă echipă şi aţi început să înjuraţi tricoul ăla de care spuneţi.

ADVERTISEMENT

– Robert Niţă: Cum fac toţi. Unde a jucat echipa asta a Armatei, în ce campionat activa, când spuneaţi că trebuia retrogradată FCSB?

– Horia Enache: Atunci nu activa. Trebuia invitată în 2017 pe modelul Universităţii Craiova a lui Mihai Rotaru. La noi era reînfiinţată echipa.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Au migrat cam puţini domnule Horia, că sunt cam 180 de spectatori în medie în complexul Ghencea”

Contrele dintre cei doi au continuat şi pe tema asistenţei reduse de la meciurile celor de la CSA Steaua în liga secundă. Liderul de la CSA Steaua a declarat că o parte dintre cei care au fost la FCSB, au migrat spre echipa Armatei:

“Au migrat cam puţini domnule Horia, că sunt cam 180 de spectatori în medie în complexul Ghencea. La o echipă care este pe primul loc. Nu sunt rău, dar este puţină lume”, a fost replica lui Niţă.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua este pe primul loc în liga secundă, însă la meciurile de pe teren propriu participă foarte puţini suporteri. Echipa Armatei este abia pe locul şapte la media numărului de spectatori cu 1502/meci.

ADVERTISEMENT