ADVERTISEMENT
Fotbal international

Dialog emoționant între Marius Șumudică și Mircea Lucescu: „Tatăl meu adoptiv! Îmi dau lacrimile!”

Autor: Andrei Șchiopu | 22.06.2020 | 12:01
Dialog emoționant între Marius Șumudică și Mircea Lucescu: „Tatăl meu adoptiv! Îmi dau lacrimile!”
Dialog emoționant între Marius Șumudică și Mircea Lucescu: „Tatăl meu adoptiv! Îmi dau lacrimile!”. Sursă foto: digisport.ro

Marius Șumudică a purtat un dialog emoționant cu Mircea Lucescu, unul dintre antrenorii care i-a marcat cariera de jucător.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul lui Gaziantep l-a lăudat pe „Il Luce” pentru profesionalismul de care a dat dovadă în toată cariera sa atât de jucător, cât și de antrenor.

La rândul său, Mircea Lucescu l-a lăudat pe Șumudică pentru egalul reușit de echipa sa împotriva lui Galatasaray, 3-3.

Dialogul emoționant dintre Marius Șumudică și Mircea Lucescu

Marius Șumudică a dialogat cu Mircea Lucescu, despre care spune că îi este ca un tată adoptiv: „E domnul Lucescu în studio… tatăl meu adoptiv!

ADVERTISEMENT

 E o onoare pentru mine să pot vorbi cu domnul Lucescu. Îmi aduc aminte de perioada petrecută la Rapid. Cred că l-am îmbătrânit vreo 2-3 ani”.

O să-l respect toată viață mea pe acest om. Îmi dau lacrimile… Îi datorez tot ce am realizat în fotbal! E cel mai mare antrenor alături de care am lucrat. De fiecare dată, oriunde mă duc, toată lumea mă întreabă de Lucescu.

Înseamnă mult. Toți ar trebui să ne mândrim cu un astfel de om. Încă e în putere și cred că ar mai trebui să antreneze”, a spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Și Mircea Lucescu l-a lăudat pe Marius Șumudică

Mircea Lucescu a ținut să-l felicite și el pe Marius Șumudică pentru egalul cu Galatasaray, din ultima etapă a campionatului Turciei: „Am văzut meciul aseară. Incedibil! Bravo! Un rezultat bun de tot, mai ales pentru tine”.

„Nu, nu. Ați fost niște băieți extraordinari, iar tu ai fost unul dintre prietenii mei. Îți mulțumesc și eu ție! Și eu mă mândresc cu rezultatele tale. Felicitări încă o dată!”, i-a transmis Mircea Lucescu lui Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

În prezent, Gaziantep ocupă locul 9 în campionatul Turciei, cu 34 de puncte acumulate în 28 de meciuri și are șanse mari să evite retrogradarea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!