Fotbal international

Dialog emoționant între Marius Șumudică și Mircea Lucescu: „Tatăl meu adoptiv! Îmi dau lacrimile!”

22.06.2020 | 12:01
Dialog emotionant intre Marius Sumudica si Mircea Lucescu Tatal meu adoptiv Imi dau lacrimile
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a purtat un dialog emoționant cu Mircea Lucescu, unul dintre antrenorii care i-a marcat cariera de jucător.

Tehnicianul lui Gaziantep l-a lăudat pe „Il Luce” pentru profesionalismul de care a dat dovadă în toată cariera sa atât de jucător, cât și de antrenor.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Mircea Lucescu l-a lăudat pe Șumudică pentru egalul reușit de echipa sa împotriva lui Galatasaray, 3-3.

Dialogul emoționant dintre Marius Șumudică și Mircea Lucescu

Marius Șumudică a dialogat cu Mircea Lucescu, despre care spune că îi este ca un tată adoptiv: „E domnul Lucescu în studio… tatăl meu adoptiv!

ADVERTISEMENT

 E o onoare pentru mine să pot vorbi cu domnul Lucescu. Îmi aduc aminte de perioada petrecută la Rapid. Cred că l-am îmbătrânit vreo 2-3 ani”.

O să-l respect toată viață mea pe acest om. Îmi dau lacrimile… Îi datorez tot ce am realizat în fotbal! E cel mai mare antrenor alături de care am lucrat. De fiecare dată, oriunde mă duc, toată lumea mă întreabă de Lucescu.

ADVERTISEMENT

Înseamnă mult. Toți ar trebui să ne mândrim cu un astfel de om. Încă e în putere și cred că ar mai trebui să antreneze”, a spus Marius Șumudică.

Și Mircea Lucescu l-a lăudat pe Marius Șumudică

Mircea Lucescu a ținut să-l felicite și el pe Marius Șumudicăpentru egalul cu Galatasaray, din ultima etapă a campionatului Turciei: „Am văzut meciul aseară. Incedibil! Bravo! Un rezultat bun de tot, mai ales pentru tine”.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu. Ați fost niște băieți extraordinari, iar tu ai fost unul dintre prietenii mei. Îți mulțumesc și eu ție! Și eu mă mândresc cu rezultatele tale. Felicitări încă o dată!”, i-a transmis Mircea Lucescu lui Marius Șumudică.

În prezent, Gaziantep ocupă locul 9 în campionatul Turciei, cu 34 de puncte acumulate în 28 de meciuri și are șanse mari să evite retrogradarea.

ADVERTISEMENT