Fotbal intern

Dialog Gigi Becali – Valeriu Iftime despre transferul lui Andrei Chindriș la FCSB: „Tata așa m-a învățat” / „Vă rog, nu în Săptămâna Mare”

14.04.2020 | 11:36
Dialog Gigi Becali  Valeriu Iftime despre transferul lui Andrei Chindris la FCSB Tata asa ma invatat  Va rog nu in Saptamana Mare
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut un dialog cu Valeriu Iftime și a discutat despre transferul lui Andrei Chindriș, așa cum a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK. Râzând, „ca să afle nemții și rușii”, patronul FCSB-ului anunță că nu dă mai mult de 400.000 de euro pe fundașul Botoșaniului în Săptămâna Mare.

Dialog Gigi Becali – Valeriu Iftime despre transferul lui Andrei Chindriș la FCSB

Gigi Becali a avut un dialog cu VAleriu Iftime în direct la TV ProX, despre transferul lui Andrei Chindriș la FCSB:

ADVERTISEMENT

Gigi Becali – Eu aștept un semn de la Dumnezeu dacă să-l iau pentru Chindriș. Am scos 500.000 din planul pentru Europa League. Eu sunt cel mai mare vânzător.

Iftime Iftime- Eu sunt surprins că domnul Becali vrea să facă afaceri în Săptămâna Mare. Suntem posedați dacă facem acum transferuri. Nu am dat niciun fotbalist la nicio echipă fără să vă întreb mai întâi, din respect pentru dumneavoastră, numai să plece la FCSB. Andrei mi-a spus că nu se grăbește, nu vindem nimic în Săptămână Mare.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali – Da, e bine, nu știam eu aceste lucruri. Îmi pun pofta în cui și nu-l mai iau pe Chindriș, eu credeam că s-a făcut afacerea. M-ați luat prin surprindere.

Gigi Becali – Impresarul lui Chindriș a vorbit cu niște ruși și acum îi face pe ăia să dea 800.000 de euro pe el.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime – Florin Vulturar nu e impresarul lui Andrei Chindriș, doar are împuternicire pentru el. Dumneavoastră aveți inteligența oamenilor speculativi și vreți să cumpărați în criză. Pe Chindriș puteți lua oricând cu 2.000.000 de euro, nu la prețul ăsta și nu în săptămâna asta.

Gigi Becali –  Eu sunt specialist, că așa mi-e harul. Sunt două situații: prima e să intre fotbalul puțin în faliment, iar varianta a doua e posibil ca fotbalul să izbucnească banii.

ADVERTISEMENT

Uniunea Europeană e o vrăjeală, neamțul e neamț, pe români îi interesează de români și va fi o întrecere economică în fotbal, eu așa cred în varianta doi. E vai de capul nostru dacă nu băgăm bani. La fotbal oricum sunt bani, care voiau să-i bage, dar nu-i lăsa UEFA, iar peste 4-5 luni vor zice să bage bani cât UEFA îi lasă și cumpără tot. Nu eu sunt sărac, oamenii, că plâng când îi văd pe oameni, iar Dumnezeu aude rugăciunile. Spitalul din Bucovina e ocolit de preoți și călugări.

Valeriu Iftime – Chindriș e un copil excepțional, mi-a spus că vrea să plece în vară, eu nu-l forțez să plece, mai ales în Săptămâna Mare. Mi-ați dat un ultimatum aseară, dar ce era graba asta, treceam Prutul? 🙂 . Poporul e sărac, nu dumneavoastră (râde).

Gigi Becali – Nu eu sunt sărac, oamenii, că plâng când îi văd pe oameni, iar Dumnezeu aude rugăciunile. Spitalul din Bucovina e ocolit de preoți și călugări. Asta fac eu, vând și cumpăr. Sunt cluburi în Anglia care spun că nu vor să cumpere de le Botoșani și mai bine cumpără de la Becali.

Valeriu Iftime – Pe Chindriș puteți lua oricând cu 2.000.000 de euro, nu la prețul ăsta și nu în săptămâna asta.

„Nu dau mai mult de 400.000 de euro”

Gigi Becali a continuat și a declarat că nu oferă mai mult de 400.000 de euro pe Andrei Chindriș.

Gigi Becali Nu dau eu mai mult de 500.000 de euro, ca să afle presa toată că eu mai mult de 400.000 de euro nu dau , ca să știe și rușii și nemții, e o invenție. Nici nu am vorbit cu domnul Iftime.

Valeriu Iftime – Am vorbit acum vreo 2-3 luni de zile. Am primit 700.000 de euro, dar am refuzat. Să fim sănătoși domnul Becali

Gigi Becali – Să fim sănătoși, dar să negociem. Ieri că eram la începutul săptămânii am zis că dau 500.000 de euro. Să știe Vulturar că eu dau doar 400.000 de euro. Văd că face speculații cu mine. El vrea să speculeze negocierile cu mine, dar am anunțat rușii și nemții că nu dau banii ăia pe Chindriș, Înseamnă că m-a mințit că mi-a spus că are OK-ul dumneavoastră. Numai Vulturar e vinovat de situația asta.

Valeriu Iftime – Eu spun că nu e un capitol încheiat, dar săptămâna asta nu fac transferul.

Gigi Becali – Ești om de știință și nu știi că Dumnezeu face dintr-un metru cub milioane de metri cub.

Valeriu Iftime – Nu suntem la Speranța TV

Gigi Becali – Chindriș nu va juca împotriva echipei lui

Valeriu Iftime – Echipa lui e Botoșani

Gigi Becali – Ca la Bălgrădean, avea interes în altă parte.

Valeriu Iftime – Miron a jucat cu inima la FC Botoșani până în ultima clipă. Fotbaliștii sunt mercenari, joacă unde sunt plătiți. Chiar dacă se transferă Chindriș la FCSB și joacă pentru noi până la vară, va juca cu inima la noi.

Eu o văd pe Botoșani pe locul trei, așa spun eu că e a treia echipă ca valoare din play-off.

Valeriu Iftime – Da, și eu cred la fel!

ADVERTISEMENT