Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dialog spumos Răchită – Rotaru. „Decât să-i văd supărarea, mai bine plec din țară. O fi fost trădat din dragoste!”

La FANATK SUPERLIGA a avut loc un dialog spumos între Vivi Răchită și Mihai Rotaru după Petrolul Ploiești - Universitatea Craiova, scor 2-3.
01.03.2024 | 11:30
Dialog spumos Rachita  Rotaru Decat sai vad supararea mai bine plec din tara O fi fost tradat din dragoste
Vivi Răchită și Mihai Rotaru, dialog spumos după Petrolul - Universitatea Craiova 2-3. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În duelul Petrolul Ploiești – Universitatea Craiova, scor 2-3, echipa lui Mihai Rotaru a reușit să se impună prin cei trei oameni din atac în fața formației susținute de Vivi Răchită. După meci, la FANATIK SUPERLIGA a avut loc un dialog spumos.

Dialog spumos Răchită – Rotaru. „Decât să-i văd supărarea, mai bine plec din țară”

În mai multe rânduri, susținătorul ploieștenilor Vivi Răchită a avut mai multe cuvinte acide la adresa formației lui Mihai Rotaru. De această dată, Horia Ivanovici a recunoscut în fața patronului din Bănie că analistul de la FANATIK SUPERLIGA l-a criticat pe Ivaylo Petev de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

În urma acestui lucru, între Răchită și Rotaru a avut loc un dialog spumos care s-a lăsat cu mici înțepături. Analistul susține că victoria este meritată doar datorită lui Mitriță, fiind “one-man show”.

Horia Ivanovici: Avem aici un băiat supărat, Vivi. E foarte trist Răchită. A zis că nu îl prinde meciul cu Petrolul pe Ivaylo.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită: Am zis că nu prinde (n.r. Ivaylo Petev) locurile 1-3 (n.r. cu Universitatea Craiova). Te-am așteptat Mihai, am crezut că ești la schi.

Mihai Rotaru: Nu vorbesc despre unde sunt. Decât să îi văd suferința lui Vivi, mai bine plec din țară.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită: O să fiu bucuros duminică Mihai, pentru că jucăm la FCSB.

Mihai Rotaru: Să-i bateți (n.r. pe FCSB)!

Vivi Răchită: Aseară a fost ‘Dă-o la Mitriță, că o rezolvă Mitriță’. Golul trei e de autor. I-a dat-o lui Mitriță care a făcut un dribling în careu pe 3 metri…

Mihai Rotaru: Și pe cealaltă a rezolvat-o Markovic.

Horia Ivanovici: Ați înțeles ideea. Nu are niciun merit Ivaylo. Tot cu înțepături.

Motivul pentru care lui Răchită nu îi place de Ivaylo Petev: “O fi fost trădat din dragoste!”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, gazda show-ului l-a întrebat pe Mihai Rotaru și care este motivul pentru care Vivi Răchită nu îl simpatizează pe Ivaylo Petev. Răspunsul patronului de la Universitatea Craiova a creat isterie în platou.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: De ce nu îi place lui Răchită de Ivaylo? L-a făcut țăndări în emisiune. De când a început emisiunea l-a făcut varză. Nici nu a apucat omul să fie prezentat.

Mihai Rotaru: Nu știu. O fi fost trădat din dragoste! Nu îmi dau seama. Și permite-mi, te rog, să nu vorbim despre persoane, ci doar despre fotbal.

Vivi Răchită: Îl cunosc bine Mihai (n.r. pe Ivaylo Petev). Am stat doi ani în vestiar cu el la Litex.

În duelul de pe Ilie Oană, marcatorii gazdelor au fost Huja și Grozav, iar pentru oaspeți au punctat Markovic o dată și Baiaram de două ori. Două dintre fazele cheie pentru gol au fost realizate de Alex Mitriță, fiind jucătorul craiovenilor cu cel mai mare impact în cele 70 de minute jucate. La formația din Bănie Ivan a ratat un penalty, iar Ndong a luat cartonaș roșu la ultima fază a duelului după ce i-a dat un cot unui adversar.

Dialog spumos între Rotaru și Răchită după Petrolul - Universitatea Craiova 2-3

ADVERTISEMENT