Evenimentul zilei

Diana Belbiță, prima reacție după victoria lui Benny Adegbuyi: ”Merită o nouă șansă la titlu”. Exclusiv

20.12.2020 | 07:38
Diana Belbita prima reactie dupa victoria lui Benny Adegbuyi Merita o noua sansa la titlu Exclusiv
ADVERTISEMENT

Luptătoarea UFC, Diana Belbiță, cel mai cunoscut nume românesc din MMA la ora actuală, a oferit pentru FANATIK prima reacție după victoria răsunătoare a lui Benny Adegbuyi în fața lui Badr Hari.

Românul l-a învins prin KO pe sportivul olandezo-marocan în runda a treia a main event-ului GLORY 76, care s-a desfășurat la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

Românul Benny Adegbuyi scrie istorie în Glory, devenind primul luptător care reușește să-i administreze un KO lui Badr Hari, după ce inițial suferise un knockdown din partea legendarului luptător.

Reacția Dianei Belbiță după victoria lui Benny Adegbuyi

”De Benny se vorbește mult și în Canada. Cel putin în sala unde mă antrenez, în ultima săptămână s-a vorbit foarte mult despre meciul lui Adegbuyi cu Hari. Abia aștept să merg la sală luni și să mă pot lăuda cu victoria lui Benny”, a fost reacția Dianei Belbiță pentru FANATIK după victoria lui Benny Adegbuyi.

ADVERTISEMENT

”Am fost tare supărată văzând câți români au vorbit urât despre el înainte de acest meci. Așa că o să fiu tranșantă și o să spun: Să le fie rușine românilor care, în loc să fie mândrii, au aruncat cu noroi în compatriotul lor”, a continuat luptătoarea UFC.

Benny a făcut o luptă incredibilă împotriva lui Badr și sper să îl văd din nou în ring pentru că acum e timpul lui să strălucească. Dacă aș avea de ales între Rico sau Saddik ca adversar pentru Benny, l-aș alege pe Saddik deoarece tind să cred că ar fi o luptă mai ușoară din punct de vedere mental pentru Benny.

ADVERTISEMENT

Știm deja că Benny se antrenează cu Rico, sunt prieteni, să lupte împotriva lui cred că este destul de dificil pentru Benny. În același timp, Benny merită o nouă șansă la titlu”, a mai spus Belbiță pentru FANATIK.

La scurt după succesul fanatastic al românului, Diana Belbiță a postat pe contul de Facebook o fotografie în care apare alături de acesta și a scris în limba engleză: ”Benny Adegbuyi a făcut istorie pentru kickboxing-ul românesc prin KO în fața lui Badr Hari. Felicitări pentru marele câștigător!”

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi made history for Romanian Kickboxing by KO Badr Hari. ?? Congrat for the BIG WIN! ?

Publicată de Diana Irena Belbiţă pe Sâmbătă, 19 decembrie 2020

Românul Benny Adegbuyi este regele circuitului Glory în acest moment, iar următorul său adversar va fi campionul mondial en-titre, fie că este el Rico Verhoeven sau Jamal Ben-Saddik, rămâne de văzut după lupta dintre cei doi care va avea loc pe 30 ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT