Life

Vedetă Pro TV, protagonista unui moment neprevăzut în emisiunea lui Măruță. Ce a fost obligat să facă soțul ei, în direct

Cunoscuta prezentatoare de știri de la Pro TV, Diana Enache, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță alături de fiul său, pentru a vorbi despre prima expoziție de artă a celui mic.
14.12.2021 | 09:47
Vedeta Pro TV protagonista unui moment neprevazut in emisiunea lui Maruta Ce a fost obligat sa faca sotul ei in direct
Soțul Dianei Enache a fost obligat să intre în platoul emisiunii „La Măruță”. Sursa: YouTube
ADVERTISEMENT

Diana Enache și fiul său au fost invitați, luni, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au discutat despre prima expoziție unde au fost expuse desenele micuțului.

În timp ce își prezenta operele, băiatului i s-a făcut dor de tatăl lui, pe care l-a chemat să li se alăture. Adrian Horobăț, soțul vedetei Pro Tv, nu a avut de ales, i-a respectat dorința lui Tomas și a intrat  în emisiune.

ADVERTISEMENT

Fiul Dianei Enache, prima expoziție de artă la vârsta de 7 ani

Tomas are aproape 8 ani și promite să fie un artist de succes. Micuțul a ilustrat deja o carte de povești pentru copii. Acum, fiul Dianei Enache și-a expus 14 desene într-o galerie de artă, alături de nume cunoscute precum Aurel Pătrașcu, Carmen Belean și Sabina Dragomir.

Lucrările în creion au fost făcute de Tomas începând cu vârsta de 4 ani. Trei dintre acestea s-au vândut deja. Banii vor fi donați altor copii care au aceeași pasiune, dar care nu își pot permite materialele de lucru, deloc ieftine.

ADVERTISEMENT

„Vreau și eu să vină tata”

În timp ce vorbea despre expoziție , Diana Enache a observat că fiul său este supărat și l-a întrebat ce s-a întâmplat. Tomas a explicat că își dorește ca tatăl lui, Adrian, să vină alături de el pe canapea.

„Vreau și eu să vină tata. Vino, vino, vino!”, a replicat băiatul.

Bărbatul nu a avut de ales și i-a îndeplinit dorința fiului său. Adrian îl însoțește pe cel mic la toate activitățile și au o relație foarte apropiată.

ADVERTISEMENT

La intrarea în platou, soțul Dianei Enache a făcut și o glumă. El a spus că a intrat îmbrăcat cu geaca de iarnă, deoarece a fost ocupat să dea zăpadă din curtea studioului de televiziune. Mai mult, el a explicat că motivul principal pentru care a acceptat invitația în emisiune a fost pentru că îi era poftă de cozonac. În prezent se află în derulare concursul „Cozonacul de aur”, desfășurat de Cătălin Măruță.

„Eu vin din curte acum, că am dat din zăpadă. Mă scuzați, eu chiar vin din curte, că am plivit acolo. Unde e cozonacul?”, a glumit Adrian Horobăț.

ADVERTISEMENT

Diana Enache și soțul ei sunt mândri de Tomas. Cu toate acestea, Adrian a precizat că nu se aștepta ca micuțul să aibă atât de mult succes în vânzarea tablourilor.

„Sunt și puțin șocat, e adevărat. Adică, a doua zi când ne-am trezit după primul lui vernisaj…El desenează din pasiune și noi părinții adunăm desenele. Am vrut să facem asta ca să aibă un start.”, au spus Diana Enache și soțul ei.

ADVERTISEMENT