Life

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, fericire maximă: ”Una dintre dorințele mele a devenit realitate”

Diana, fosta parteneră a lui Răzvan Simion, bucurie supremă. Ce realizare a avut loc chiar de ziua sa de naștere, pe 21 iunie.
23.06.2023 | 18:15
Diana fosta sotie a lui Razvan Simion fericire maxima Una dintre dorintele mele a devenit realitate
Diana, fosta parteneră a lui Răzvan Simion, bucurie supremă. Ce realizare a avut loc chiar de ziua sa de naștere. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani trăiește o fericire maximă. Una dintre dorințele care au urmărit-o constant în ultimii ani a devenit realitate. Bruneta a anunțat ce o împlinește în momentul de față.

Diana, fosta parteneră a lui Răzvan Simion, bucurie supremă. Ce realizare a avut loc chiar de ziua sa de naștere

Diana, fosta parteneră a lui Răzvan Simion, a avut parte recent de o bucurie supremă. Femeia a dezvăluit ce realizare a avut loc chiar de ziua sa de naștere, pe 21 iunie. A primit cel mai frumos cadou pentru că a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Tibiscus.

ADVERTISEMENT

Mama celor doi copii ai vedetei de la Antena 1 locuiește în Timișoara încă de la divorțul de renumitul prezentator TV. De atunci s-a concentrat pe creșterea celor mici, dar și pe a-și vedea unul dintre vise realitate.

Așa se face că a terminat facultatea mult dorită cu media 9,90. În ultimii 3 ani a muncit și a evoluat enorm, fiind mândră de tot ce a făcut. Spune asta fără să se simtă ridicol, cum probabil s-ar fi simțit în trecut.

ADVERTISEMENT

„Una dintre dorințele care m-au însoțit constant de-a lungul vieții mele, cum te însoțește prin viață un bun prieten, pe care îl simți lângă tine chiar și atunci când nu este acolo, a devenit realitate.

Am întâlnit pe acest drum profesori și mentori extraordinari, de la care am învățat și învăț enorm, și nu pot decât să le mulțumesc cu recunoștință pentru tot. Și cred că cele mai multe mulțumiri le merită copiii mei.

ADVERTISEMENT

Au avut răbdare și înțelegere pentru mama lor studentă, mai ales în acest an în care amândoi trec prin cele mai grele provocări, examenul de capacitate și bacalaureatul, dar și soțul meu, care este sprijinul, ancora și busola mea clipă de clipă.

N-a fost ușor, și ăsta este doar începutul acestui drum, dar aș face asta de o mie de ori fără să clipesc, dacă ar trebui s-o iau de la capăt”, este mesajul transmis de fosta soție a lui Răzvan Simion pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Răzvan Simion, la a doua căsătorie

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, are toate motivele din lume să fie fericită și împlinită. Femeia este la a doua căsătorie, după ce o perioadă destul de lungă a fost singură. Formează un cuplu cu un vechi prieten din copilărie.

În plus, are o relație frumoasă cu actuala parteneră de viață a prezentatorului de la Antena 1, Daliana Răducan. Vedeta și designerul de interior s-au logodit anul acesta și este de așteptat să facă nunta cât mai curând.

ADVERTISEMENT