Life

Diana Sar din serialul Vlad, moment penibil la mare. A căzut în timp ce defila în costum de baie pe plajă – Video

08.07.2020 | 11:18
Diana Sar din serialul Vlad moment penibil la mare A cazut in timp ce defila in costum de baie pe plaja  Video
Diana Sar, actrița din Vlad. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Diana Sar este una dinte cele mai iubite actrițe din serialul Vlad. Ea este cunoscută și ca model de top în străinătate, dar și în România.

Actrița se află la mare, unde s-a filmat într-un moment mai puțin plăcut. În timp ce defila pe plajă, Diana Sar a căzut și a fost la un pas să se lovească de o scândură instabilă.

ADVERTISEMENT

Vedeta din Serialul Vlad își animează admiratorii cu tot felul de clipuri pe Tik Tok.

Diana Sar, la un pas să se prăbușească pe plajă

Bruneta face furori la mare, unde îmbracă cele mai minuscule costume de baie. Actrița de la Teatrul Național se bucură de vacanță, mai ales că serialul Vlad se află într-o pauză.

Și pentru că își permite să piardă vremea, Diana Sar se bronzează, face parada modei la malul mării și zâmbește neîncetat.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de mare audiență, în timp ce dorea să facă o filmare numai bună pentru fanii de pe internet, bruneta s-a sprijinit pe o scândură și era cât pe ce să cadă. Din fericire, ea și-a ținut echilibrul și a reușit să rămână în picioare.

Pentru că momentul a fost amuzant, Diana Sar a păstrat clipul și ulterior l-a postat pe Tik Tok, locul în care majoritatea vedetelor apar și postează clipuri.

ADVERTISEMENT

Diana Sar nu mai joacă în Vlad

Actrița nu mai face parte din distribuția serialului, însă este deschisă noilor proiecte în modeling. De altfel, ea mai poate fi văzută și la teatrul Național, unde joacă în piesa Noii Infractori.

”Sunt deschisă ofertelor. Aștept să vină proiectele. Ce proiecte vor veni, eu le iau. Îmi place foarte mult și teatrul, îmi place foarte mult să joc și în filme. Să vedem ce o să fie. Din modelling îmi vin multe job-uri, mai ales acum că sunt mai liberă și mai pot să călătoresc din când în când, dar nu iau în calcul să mă mut în altă țară pentru a face modă. O să jonglez”, a declarat Diana Sar pentru  libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Bruneta a devenit cunoscută publicului larg datorită carierei de model. Ea a debutat pe marile scene din Tokyo, New York, Londra, Paris și Milano.

ADVERTISEMENT