News

Diana Șoșoacă a părăsit sala când Zelenski a început să vorbească în Parlamentul României: ”Este o înregistrare. Normal, ai avea obligația să-l inviți și pe Putin”

Reacția Dianei Șoșoacă când Volodimir Zelenski a început să vorbească în Parlamentul României. Senatoarea a părăsit sala și spune că momentul a fost înregistrat, dar că trebuia invitat și Vladimir Putin.
04.04.2022 | 23:02
Diana Sosoaca a parasit sala cand Zelenski a inceput sa vorbeasca in Parlamentul Romaniei Este o inregistrare Normal ai avea obligatia sal inviti si pe Putin
Reacția Dianei Șoșoacă când Zelenski a început să vorbească în Parlamentul României. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a ieșit din plenul Parlamentului, atunci când a început să vorbească, prin videoconferință, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Senatoarea acuză că acesta a avut o intervenție înregistrată și este de părere că trebuia invitat și Vladimir Putin, pentru a ne demonstra echidistanța.

Diana Șoșoacă, revoltată de momentul intervenției lui Volodimir Zelenski în Parlamentul României

Diana Șoșoacă făcut afirmațiile în cauză, într-un live, pe facebook. Pe lângă acestea, ea s-a simțit revoltată și de faptul că Marcel Ciolacu a declarat ”Slavă Ucrainei!”.

ADVERTISEMENT

”Am ieșit din sală. Nu pot sa ascult mizeria din sală pentru că este o înregistrare. S-au încălcat toate normele de drept internațional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiți la o înregistrare.

Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleși față de poporul român și este lipsa de bun simț a Ucrainei cu granițele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună Slava vecinilor? Nu pot să asist la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Odată ce l-a invitat pe domnul Zelenski să vorbească în Parlamentul României, normal ai avea obligația să-l inviți și pe Putin. De ce? Ca să se păstreze echidistanța, nu pentru că ții cu Rusia sau cu Ucraina”, a declarat Diana Șoșoacă în live-ul său, de pe facebook.

Diana Șoșoacă a cerut boicotarea discursului lui Volodimir Zelenski

De asemenea, înainte ca Volodimir Zelenski să se adreseze senatorilor și deputaților noștri, Diana Șoșoacă a mai cerut într-un alt live, tot pe facebook, boicotarea discursului liderului de la Kiev. Asta pentru că ucrainenii au încălcat anumite drepturi ale etnicilor români de peste graniță. Mai mult, Diana Șoșoacă susține informația potrivit căreia Zelenski s-ar ascunde într-un buncăr din Brașov.

ADVERTISEMENT

”Zelenski urmează sa se adreseze Parlamentului României! Cu ce drept?! Ce vrea sa ne mai transmită de această dată?!

Ipocrizia, cinismul și tupeul sunt fără margini! Scrieți parlamentarilor să refuze dialogul cu Zelenski!

ADVERTISEMENT

Acest cetățean ucrainean a fugit până în România, unde s-a pripășit printr-un buncăr din Brașov, de unde ne vorbește astăzi în Parlament despre cât și (sau) cum ar trebui să îl ajutăm.”, a mai transmis Diana Șoșoacă, românilor.

ADVERTISEMENT