News

Diana Șoșoacă are o sosie. Cine este și ce funcție importantă ocupă

22.04.2021 | 17:43
Diana Sosoaca are o sosie Cine este si ce functie importanta ocupa
Diana Șoșoacă și Naomi Long. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK vă face cunoștință cu sosia Dianei Șoșoacă! Se numește Naomi Long și este unul dintre cei mai importanți lideri politici ai Irlandei de Nord.

Din postura de ministru al Justiției, aceasta îi ține piept însuși premierului Marii Britanii, Boris Johnson, mai ceva ca senatoarea care se luptă de un an cu „plandemia” și restricțiile – abuzive și nejustificate, în opinia sa – impuse de autoritățile române.

ADVERTISEMENT

Stă mărturie reacția fermă față de incidentele violente desfășurate cu două săptămâni în urmă, când zeci de tineri protestanți au incendiat un autobuz deturnat și au atacat cu pietre poliția din Belfast, pe fondul nemulțumirilor provocate de noile bariere comerciale dintre Irlanda de Nord și restul Regatului Unit.

Faceți cunoștință cu sosia Dianei Șoșoacă! Asemănarea este izbitoare

Având în vedere că măsurile au fost impuse prin acordul post-Brexit dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană, Long i-a atribuit lui Boris Johnson întreaga responsabilitate.

ADVERTISEMENT

Nu știm dacă actualul ministru al Justiției din Irlanda de Nord împărtășește opinia Dianei Șoșoacă când vine vorba despre restricțiile anti-Covid, dar asemănarea e de-a dreptul izbitoare. Vă puteți convinge urmărind clipul video de mai jos.

Dacă Naomi Long are de-a face cu un val de proteste pe fondul nemulțumirilor comunității protestante pro-britanice față de noile bariere comerciale impuse prin acordul post-Brexit dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană, senatoarea a intrat în vizorul Comisiei Juridice a Parlamentului.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui raport întocmit recent, în urma sesizării venite din partea PNL,  „încă de la începutul mandatului, conduita doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă nu a fost una care să onoreze demnitatea funcției, cu toate responsabilitățile care îi incumbă în calitate de reprezentant ales al poporului”.

Cât despre refuzul de a purta masca de protecție, s-a constatat că Șoșoacă nu a prezentat nicio adeverință medicală care să o scutească de obligativitate. Pe cale de consecință, comisia concluzionează că aceasta a comis o serie de abateri disciplinare grave.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia dezbaterilor din cadrul Comisiei juridice, și ca urmare a opiniilor exprimate, majoritatea membrilor Comisiei au apreciat și susținut prin votul lor favorabil, că prin conduita ofensatoare, comportamentul inadecvat și utilizarea termenilor injurioși și ofensatori în cadrul Senatului, Doamna senator Iovanovici-Șoșoacă încalcă deontologia parlamentară, normele de conduită, demnitatea funcției și solemnitatea activităților parlamentare desfășurate în plenul Senatului.

Majoritatea membrilor Comisiei au apreciat și susținut prin votul lor favorabil că faptele doamnei senator Iovanovici – Șoșoacă astfel cum au fost analizate în cuprinsul prezentului raport, se subscriu abaterilor disciplinare reglementate la art. 206 alin. (1) lit.a), c), d) și e) din Regulamentul Senatului, cu modificările ulterioare, respectiv:

a) încălcarea dispozițiilor privind îndatoririle senatorului prevăzute de Constituție și de Legea privind statutul deputaților și al senatorilor;
c) nerespectarea prevederilor Regulamentului Senatului;
d) exercitarea abuzivă a mandatului de senator;
e) comportamentul injurios sau calomniator la adresa unui parlamentar ori a altui demnitar în ședințele de plen, de comisii sau de birou ori în afara acestora, dar cu privire la exercitarea mandatului de senator”, se arată în raportul depus la Biroul Permanent al Senatului.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu...
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român sunt uluitoare
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva...
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor”
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”