News

Diana Șoșoacă, acuze la adresa lui Ludovic Orban: “Încearcă să copieze discursul meu, Șoșo-style”

17.02.2021 | 23:01
Diana Sosoaca acuze la adresa lui Ludovic Orban Incearca sa copieze discursul meu Sosostyle
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoare, fost membru al Alianței pentru Unirea Românilor, a comentat miercuri la Antena 3 discursul lui Ludovic Orban din plenul Parlamentului, cu ocazia proiectului de eliminare a pensiilor speciale, declarând că: “încearcă să copieze discursul meu, Șoșo-style, a văzut că urc în sondaje”.

Astăzi, a fost votat un proiect care cere eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, susținut de actuala coaliție de guvernare, cu excepția UDMR-ului care s-a abținut.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă a lansat astăzi acuze dure la adresa funcționării procesului legislativ, explicând cum ajuge o inițiativă să fie trecută de către Comisia Juridică.

Diana Șoșoacă îl acuză pe Orban: “Încearcă să copieze discursul Șoșo-style”

“E cum spun eu, Orban e mult prea sus să știe ce este jos. Nu a tăiat pensiile speciale pentru că nu poate, e făcută legea în așa fel încât nu poate. În primul rând e o indemnizație, nu e o pensie.

ADVERTISEMENT

PNL este în cădere liberă, se ceartă cu USR-PLUS, cred că cu UDMR nu a reușit încă, dar nu mai are mult, pentru că  astăzi UDMR s-a abținut.

Eu am votat, nu mă interesează acea indemnizație, nu e extraordinar de mare, nu asta e problema economică a României, ci că se fură și nu se impozitează afacerile mari.

ADVERTISEMENT

Acum au luat problema pe fiecare domeniu. De ce? Dă bine, suntem în cădere liberă. Ce prinde la oameni? Discursul Dianei Șoșoacă. Ce nu au înțeles că acest discurs merge în stradă, nu în Agora. Orban pe cine ceartă? Pe el însuși? Pe cel mai abuziv guvern?

Se poate renunța la aceste pensii speciale, când se termină mandatul, nu faci cerere să îți iei indemnizația, ea conform legii se obține în baza unei declarații. E demagogie ieftină, ei sunt în cădere liberă și vor să arate că sunt drepți și buni.

ADVERTISEMENT

Așa ceva nu există, asta a fost cea mai abuzivă guvernare din ultimii 31 de ani, este teatru ieftin, vor să urce în sondaje, folosindu-se de discursul oamenilor care urcă în sondaje, ‘Șoșo style’.

Asta să știți că mai ascunde ceva, adevăratele probleme ale guvernului Cîțu. Scandalul creat acoperă incompetența guvernului și ce vor ei să adopte”, a declarat Diana Șoșoacă în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

ADVERTISEMENT