News

Diana Șoșoacă, limbaj suburban pe Facebook: “Sunt sigură că ți-ai folosit limbile bine”

07.02.2021 | 15:21
Diana Sosoaca limbaj suburban pe Facebook Sunt sigura ca tiai folosit limbile bine
Diana Șoșoacă, limbaj suburban pe Facebook: “Sunt sigură că ți-ai folosit limbile bine” Foto: ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO via hepta.ro
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă nu-i iartă pe cei care nu sunt de acord cu ea nici măcar pe rețelele de socializare. Senatorul AUR a jignit-o o utilizatoare care i-a adresat critici la live-ul de la cheful cu lăutari organizat în cinstea soțului.

Comentariul a enervat-o atât de tare pe reprezentanta AUR în Parlament încât i-a răspuns cu un mesaj plin de jigniri și atacuri la persoană.

ADVERTISEMENT

Avocata din Iași nu este la prima manifestare de acest gen, atât în mediul online, cât și în afara lui sau chiar în platourile emisiunilor de televiziune la care este invitată.

“În curând vei avea premiul de ‘Proasta anului’!”

Senatorul AUR, avocata Diana Ivanovici-Șoșoacă, a folosit un limbaj suburban răspunzând unui comentariu în care era criticată pentru petrecerea cu lăutari și fără respectarea vreunei norme de prevenție a răspândirii noului coronavirus, organizată în cinstea soțului reprezentantei AUR în Parlament la un restaurant din Iași.

ADVERTISEMENT

“Felicitări! Ai reușit să le întreci pe Grapini și Olguța! Deși mă îndoiam ca exista țoape mai mari decât ele. Ține-o tot așa!”, i-a scris o internaută.

Șoșoacă și-a ieșit din fire și i-a răspuns cu un comentariu plin de jigniri și atacuri la persoană: „Evident a spus-o ‘țoapa șefă’ care nu a făcut nimic în viața ei pentru români și țară. O ilustră necunoscută care studiază ‘limbile’ în afara granițelor țării și nu mai știe decât ‘fitzele’ luxemburgheze. Sunt sigură că ți-ai folosit limbile bine pentru a ajunge acolo. Ține-o tot așa. În curând vei avea premiul de ‘Proasta anului!’ ”, a scris Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

Nu este prima persoană care cade victimă invectivelor emise de Diana Șoșoacă. Parlamentarul nu acceptă criticile, astfel că oricine are o opinie contrară față de cea a președintei Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senat “beneficiază” de același tratament.

Cel mai recent incident de acest gen s-a întâmplat în emisiunea lui Mihai Gândea unde a fost invitată în calitate de senator AUR. Acolo, Diana Șoșoacă i-a contrazis pe invitați, l-a contrazis și pe moderator și a încercat să monopolizeze discuțiile. La un moment dat, Gâdea i-a atras atenția, iar ea s-a enervat și a plecat din emisiune.

ADVERTISEMENT