ADVERTISEMENT
News

Diana Șoșoacă pune la zid toți liderii din AUR. Ce spune despre George Simion, Claudiu Târziu, Sorin Lavric și Dan Tănasa

Autor: Rareș Mușătoiu | 12.03.2021 | 22:17
Diana Șoșoacă pune la zid toți liderii din AUR. Ce spune despre George Simion, Claudiu Târziu, Sorin Lavric și Dan Tănasa
Diana Șoșoacă pune la zid toți liderii din AUR. Ce spune despre George Simion, Claudiu Târziu, Sorin Lavric și Dan Tănasa foto: colaj Fanatik

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, a făcut o serie de declarații vineri, prin intermediul unui material video postat pe rețeaua de interacțiune socială Facebook, prin care pune la zid toți liderii partidului: George Simion, Sorin Lavric, Claudiu Târziu și Dan Tănasa.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ o lună, Șoșoacă a fost exclusă din partid, în urma mai multor controverse avute cu liderii acestuia, care au declarat că nu se poate colabora cu ea.

Imediat după acest episod, a început o serie de scandaluri în care țintele ei au fost, de cele mai multe ori, Sorin Lavric, pe care îl acuză de misoginism și Claudiu Târziu, despre care spune că a contribuit la excluderea ei.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă îi pune la zid pe toți bărbații marcanți din AUR. Ce a spus despre Lavric, Simion, Târziu și Tănasa

“Da, este un misogin Sorin Lavric, așa este, din toate declarațiile sale eu nu pot să am altă concluzie, dar nicio problemă, instanțele vor face dreptate. 

Eu atâta vă spun: sunt în Parlament indiferent cât de greu va fi, eu voi merge înainte și îmi voi îndeplini toate promisiunile mele așa cum am spus mereu.

ADVERTISEMENT

Nu sunt supărată pe George Simion, nu am de ce, sunt doar dezamăgită. Oricum așteptări prea mari nu aveam, m-am obișnuit în viață să nu am așteptări prea mari. Mă așteptam la bărbăție din partea lui, dacă tot este liderul partidului. 

Ați văzut însă că nimeni nu a semnat acea înștiințare prin care mi se retrage sprijinul politic? Desigur, nimeni nu își asumă asta, nu are nimeni curaj.

ADVERTISEMENT

Claudiu Târziu trebuie eliminat din partid, la fel Dan Tănasa, am fost uimită să îl văd pe Tănasa cum minte, eu m-am oferi să îl ajut în procesele sale, l-am rugat să convingă conducerea pentru a semna protocolul între AUR și Partidul Neamul Românesc, mi s-a părut că a făcut toate diligențele.

Apoi să apară la televizor și să spună acele minciuni, tu Dan Tănasa care nu ai fost niciodată prezent la nicio întâlnire de care amintești? Tu vorbești din ceea ce ți-au spus alții sau ce îți imaginezi.

ADVERTISEMENT

Nu mi-am imaginat că ar putea Dan să facă asta după toate luptele pe care le-a dus în viața lui. Este regretabil în ceea ce te privește, imaginea ta are foarte mult de suferit”, a declarat Diana Șosoacă în cadrul unui video de pe Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!