News

Diana Șoșoacă pune la zid toți liderii din AUR. Ce spune despre George Simion, Claudiu Târziu, Sorin Lavric și Dan Tănasa

12.03.2021 | 22:17
Diana Sosoaca pune la zid toti liderii din AUR Ce spune despre George Simion Claudiu Tarziu Sorin Lavric si Dan Tanasa
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, a făcut o serie de declarații vineri, prin intermediul unui material video postat pe rețeaua de interacțiune socială Facebook, prin care pune la zid toți liderii partidului: George Simion, Sorin Lavric, Claudiu Târziu și Dan Tănasa.

În urmă cu aproximativ o lună, Șoșoacă a fost exclusă din partid, în urma mai multor controverse avute cu liderii acestuia, care au declarat că nu se poate colabora cu ea.

ADVERTISEMENT

Imediat după acest episod, a început o serie de scandaluri în care țintele ei au fost, de cele mai multe ori, Sorin Lavric, pe care îl acuză de misoginism și Claudiu Târziu, despre care spune că a contribuit la excluderea ei.

Diana Șoșoacă îi pune la zid pe toți bărbații marcanți din AUR. Ce a spus despre Lavric, Simion, Târziu și Tănasa

“Da, este un misogin Sorin Lavric, așa este, din toate declarațiile sale eu nu pot să am altă concluzie, dar nicio problemă, instanțele vor face dreptate. 

ADVERTISEMENT

Eu atâta vă spun: sunt în Parlament indiferent cât de greu va fi, eu voi merge înainte și îmi voi îndeplini toate promisiunile mele așa cum am spus mereu.

Nu sunt supărată pe George Simion, nu am de ce, sunt doar dezamăgită. Oricum așteptări prea mari nu aveam, m-am obișnuit în viață să nu am așteptări prea mari. Mă așteptam la bărbăție din partea lui, dacă tot este liderul partidului. 

ADVERTISEMENT

Ați văzut însă că nimeni nu a semnat acea înștiințare prin care mi se retrage sprijinul politic? Desigur, nimeni nu își asumă asta, nu are nimeni curaj.

Claudiu Târziu trebuie eliminat din partid, la fel Dan Tănasa, am fost uimită să îl văd pe Tănasa cum minte, eu m-am oferi să îl ajut în procesele sale, l-am rugat să convingă conducerea pentru a semna protocolul între AUR și Partidul Neamul Românesc, mi s-a părut că a făcut toate diligențele.

ADVERTISEMENT

Apoi să apară la televizor și să spună acele minciuni, tu Dan Tănasa care nu ai fost niciodată prezent la nicio întâlnire de care amintești? Tu vorbești din ceea ce ți-au spus alții sau ce îți imaginezi.

Nu mi-am imaginat că ar putea Dan să facă asta după toate luptele pe care le-a dus în viața lui. Este regretabil în ceea ce te privește, imaginea ta are foarte mult de suferit”, a declarat Diana Șosoacă în cadrul unui video de pe Facebook.

ADVERTISEMENT