News

Diana Șoșoacă s-a dat în spectacol și în Valea Jiului. Gest uluitor la protesul minerilor

20.02.2021 | 16:30
Diana Sosoaca sa dat in spectacol si in Valea Jiului Gest uluitor la protesul minerilor
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă s-a prezentat în Valea Jiului unde a făcut spectacol cu minerii și i-a chemat la proteste masive de stradă împotriva „asasinilor de la putere”.

Senatoarea exclusă din grupul AUR s-a alăturat minerilor care protestează față de condițiile de muncă și pentru că nu și-au mai primit salariile și bonurile de masă.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă le-a cerut ortacilor să iasă în stradă, îndemnând la proteste masive împotriva „asasinilor economici de la putere”.

Diana Șoșoacă se află în Valea Jiului alături de mineri

”Dacă lume știe legea, voi intra, dacă nu, nu. Nu îmi trebuie aprobare. Uita-ți-vă în ce hal i-au adus. Toată lumea își bate joc. Eu am venit cu soluții, nu ca asasinii de la putere. Cei de la putere sunt asasini economici. În Germania, minerii au 4-5.000 de euro pe lună, noi de batem joc de ei cu 500 de euro pe lună. E obligația noastră de parlamentari să fim aici, să coborâm în subteran.

ADVERTISEMENT

România trebuie să se înțeleagă că dacă nu se iese în stradă, să îi dea jos de acolo, nu se poate. Cu ce trăiesc oamenii ăștia?”, a spus Diana Șoșoacă.

Discursurile Dianei Șoșoacă sunt urmărite de câteva sute de mineri care o aplaudă. ”Minerii și Valea și-au pierdut răbdarea!”, scandează minerii conform stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

”Avem un guvern de orientare fascistă. Fasciștii sunt la putere în România”, a răbufnit, de la microfon, Șoșoacă, moment în care minerii au scandat ”Demisia!”. ”Nu o să vedeți demisia, nu demisionează ei!”, a răspuns senatoarea.

”Nici turcii, nici tătarii nu ne-au prăduit cum ne-au prăduit politicienii. Nu în pușcării ar trebui să sfârșească, ci la canal”, a strigat Șoșoacă, fiind aprobată de mineri.

ADVERTISEMENT

Peste 100 de mineri s-au blocat în subteran în semn de protest față de întârzierea salariilor și a condițiilor de muncă.

ADVERTISEMENT