ADVERTISEMENT
News

Diana Șoșoacă, serie halucinantă de declarații! „Eu am avut COVID înainte să se nască”

Autor: Alexandru Năstase | 02.01.2021 | 15:12
Diana Șoșoacă, serie halucinantă de declarații! „Eu am avut COVID înainte să se nască”
Senatorea AUR Diana Sosoaca spune că nu se va infecta cu coronavirus. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a făcut o nouă serie halucinantă de declarații! Aceasta a povestit că, de fapt, nu și-a dorit să intre în Parlament, dar a fost forțată de soț șid e mai mulți politicieni.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, avocata a discutat și despre campania de vaccinare şi a dezvăluit de ce crede că nu o să se infecteze cu Covid-19. Tocmai de aceea a și fost surprinsă de multe ori fără mască.

“N-am sperat niciodata pentru că nu mi-am dorit (să ajung în Parlament – n.r.). Am fost forţată de soţul meu, de Colceag, de Alexandru Stănila, care m-au obligat şi de mulţi altii.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă, serie halucinantă de declarații!

Mai toţi sunt bărbaţi care mă împingeau pe mine. 2020 a fost lupta, oricum de 20 şi ceva de ani m-am tot luptat şi m-am luptat şi în cei doi ani jumate când am fost în Guvern şi nu am avut cu cine să lucrez”, a precizat avocata, la România TV.

Diana Șoșoacă a precizat că speră să nu se ajungă la o campanie obligatorie de vaccinare. Aceasta a transmis că oamenii fierb deja și n-ar fi de acord cu o asemenea decizie.

ADVERTISEMENT

“Totusi sunt un senator, sunt un om al statului roman, sunt un senator care trebuie să aibă grijă de sănătatea poporului român şi sper să nu ajungem la vaccinarea obligatorie pentru că atunci poporul trebuie sa iasă în stradă.

Nu ştiu dacă politicienii simt, dar România fierbe rău de tot. Eu cred că ar trebuie să aiba mult mai multă grijă ce hotarasc pentru ca noi suntem acolo şi avem o susţinere”, a mai declarat Şoşoacă.

ADVERTISEMENT

Senatoarea AUR a spus că nu o să se infecteze cu SARS-CoV-2, deşi nu poartă mască. „Eu am avut Covid înainte să se nască, probabil că d-aia nu iau, că sunt imunizată. Tot la Balş m-am tratat şi nu m-au tratat cum trebuie.

Noroc cu Paul Morar, marele nostru medic de medicină verde care mi-a prescris medicamente naturiste.

ADVERTISEMENT

Acum 20 de ani, m-am vaccinat antigripal, după câteva zile am făcut o gripă cumplita. O lună de zile am crezut că mor, 40 grade- 40,5 grade” a mai spus Şoşoacă

“Nu există ca această mască te apară de Covid, ei spun că te apăra de acele picături când vorbeşti. Este o chestiune de normalitate.

ADVERTISEMENT

Problema este că eu am peste 20 de cercetări stiintifice în care se arată ineficacitatea măştii şi efectele adverse provocate de aceasta. Sunt măsuri politice şi nu măsuri sanitare”, a concluzionat senatoarea AUR.

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!