Life

Diana Șucu, 15 ani de la cel mai important DA din viața ei! Declarație de dragoste emoționantă pentru Dan Șucu

06.08.2020 | 13:37
Diana Sucu 15 ani de la cel mai important DA din viata ei Declaratie de dragoste emotionanta pentru Dan Sucu
Diana Șucu, 15 ani de la cel mai important DA din viața ei! Declarație de dragoste emoționantă pentru Dan Șucu sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Diana şi Dan Şucu aniversează 15 ani de la cel mai important DA din viața lor. El a îngenunchiat și a cerut-o de nevastă, iar ea, emoționată până la lacrimi, a fost de acord să rămână alături de el până la finalul vieții.

Pentru a trăi alături de omul de afaceri și a-și întemeia o familie, Diana a renunțat la pupitrul știrilor pe care le prezenta la TVR1. Și bine a făcut pentru că azi este o femeie fericită și împlinită.

ADVERTISEMENT

Fiecare aniversare este sărbătorită în patru, nu în doi. Pentru Diana și Dan Șucu fericirea o reprezintă cei doi băieți, fără de care nu au plecat în nicio vacanță, cel puțin șa spune fosta știristă.

Diana și Dan Șucu, îndrăgostiți ca în prima zi. 15 ani de la logodnă!

Pentru Diana și Dan Șucu începutul lunii august are o însemnătate aparte. Este aniversarea lor, aniversarea celei mai importante zi din viața lor de cuplu, atunci când au decis să își unească destinele.

ADVERTISEMENT

4 August 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat şi m-a cerut de nevastă, practic ziua în care am devenit soţie. Îi  multumesc pentru că mă iubeşte, mă respectă şi are grijă de mine.

Îi mulţumesc pentru că ca a ales să-şi împartă fiecare clipă cu mine. La mulţi ani iubirii noastre!  Şi la un an distanţă, adică pe 3 August 2006, s-a născut primul nostru băiat , Dan Matei Sucu. La mulţi ani, minunea mea!”, a scris Diana Şucu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Anii, parcă, nu au trecut peste familia Șucu pentru că, așa cum spunea Diana într-un interviu pentru okmagazine, în urmă cu ceva vreme, și acum, după ani de relație, cei doi își fac declarații, își simt lipsa unul celuilalt și se iubesc cel puțin la fel ca în prima zi.