Sport

Diana Șucu a clarificat totul! Ce șanse sunt ca Dan Șucu să candideze la Primăria Capitalei din partea PNL

Diana, soția lui Dan Șucu, a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK după ce s-a speculat că omul de afaceri este pe lista PNL pentru postul de primar general al Capitalei.
06.01.2024 | 16:28
Diana Sucu a clarificat totul Ce sanse sunt ca Dan Sucu sa candideze la Primaria Capitalei din partea PNL
Diana Șucu a vorbit despre posibilitatea ca Dan Șucu să candideze din partea PNL la Primăria Capitalei. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Diana Șucu, soția patronului de la Rapid și proprietarului Mobexpert, Dan Șucu, a lămurit în FANATIK speculațiile potrivit cărora omul de afaceri în vârstă de 60 de ani se află pe lista candidaților la Primăria București din partea Partidului Național Liberal (PNL).

Diana Șucu, adevărul despre Dan Șucu pe lista candidaților PNL la Primăria Capitalei

Partidul Național Liberal a demarat o amplă căutare a unui candidat privind postul de primar general al Capitalei, pentru alegerile locale care vor avea loc în toamna acestui an. În ultimele zile, s-a zvonit că Dan Șucu, patronul echipei de fotbal a Rapidului, se află pe lista candidaților.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a devenit un nume sonor în România atât grație succesului în afaceri, cât și după implicarea în acționariatul clubului de fotbal Rapid. Omul de afaceri este acționar majoritar în Giulești și a promovat recent o mărire de capital de 5 milioane de euro.

Diana Șucu, soția lui Dan, a mărturisit, în exclusivitate, pentru FANATIK că nu se pune problema ca Dan Șucu să candideze pentru postul de primar general al Capitalei. „Dan a declarat în repetate rânduri că nu are ambiții politice”, au fost cuvintele Dianei Șucu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Dan Șucu este președintele Concordiei. Implicarea politică ar fi inacceptabilă”

În continuare, Diana Șucu, în vârstă de 49 de ani, a explicat că Dan Șucu este președintele „Concordia”, cea mai importantă Confederație patronală din România. Această poziție îi aduce lui Dan Șucu, inevitabil, imposibilitatea de a se implica în sfera politică.

„În același timp, este și președintele Concordiei, cea mai importantă Confederație patronală reprezentativă din România, iar implicarea lui politică ar fi inacceptabilă.

ADVERTISEMENT

În concluzie, sunt doar speculații”, a mai spus Diana Șucu, în exclusivitate, pentru FANATIK. Dan Șucu este președintele Confederației Patronale Concordia, din partea Federației Patronale a Rețelelor de Comerț.

Totodată, Dan Șucu este fondatorul Grupului Mobexpert, cel mai important producător și retailer de mobilier din România. Compania a fost înființată de omul de afaceri în 1993. Grupul Mobexpert are, în prezent, nu mai puțin de 2.400 de angajați, dar și o cifră anuală de afaceri de 200 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu este un alt om de fotbal al cărui nume s-a zvonit că ar fi în atenția PNL pentru a candida la postul de primar al Bucureștiului. În prezent, fostul mijlocaș al „Generației de Aur” se ocupă de Academia CS Dinamo.

  • 200 de milioane de euro este cifra anuală de afaceri a companiei Mobexpert, deținută de Dan Șucu. 
  • 29 septembrie este data la care vor avea loc alegerile locale din 2024
ADVERTISEMENT