Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dică a făcut dezvăluiri din vestiarul FCSB. „Coman le-a câștigat meciul la pauză! A fost singurul care a vorbit, urla la ei”

Nicolae Dică a dezvăluit ce s-a întâmplat la pauza partidei FC Voluntari - FCSB, scor 1-2. Florinel Coman a avut un discurs incendiar în vestiar.
07.04.2024 | 14:13
Dica a facut dezvaluiri din vestiarul FCSB Coman lea castigat meciul la pauza A fost singurul care a vorbit urla la ei
Dică a făcut dezvăluiri din vestiarul FCSB. „Coman le-a câștigat meciul la pauză! A fost singurul care a vorbit, urla la ei”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este liderul incontestabil de la FCSB, iar Nicolae Dică dezvăluie un episod incredibil din pauza confruntării cu FC Voluntari. Internaționalul român a ținut un discurs în fața vestiarului și a schimbat fața „roș-albaștrilor”.

Nicolae Dică, dezvăluiri din vestiarul FCSB. „Coman le-a câștigat meciul la pauză! A fost singurul care a vorbit, urla la ei”

FC Voluntari a intrat în avantaj la vestiare în sezonul regular cu FCSB, însă Florinel Coman a reușit să schimbe fața „roș-albaștrilor”. Starul liderului din SuperLiga s-a dezlănțuit la pauză, dar și pe dreptunghiul verde.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică era antrenorul ilfovenilor la acea vreme, iar acesta a dezvăluit discursul lui Florinel Coman de la vestiare. Golgheterul „roș-albaștrilor” a avut un mesaj spartan pentru colegi și astfel a reușit să întoarcă soarta meciului.

„Gândește-te cum se simte acum când jocă meci de meci, când este important. Atunci puteai să îi dai și 200.000 pe lună și Coman spunea că vrea să plece. Joacă, este important, dă goluri și ajută echipa. Coman le-a câștigat meciul pe teren, dar și la pauză la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Am aflat după meci, vestiarele sunt apropiate la Voluntari și conducerea noastră era pe hol. L-au auzit, a fost singurul care a vorbit la pauză, a intrat în jucători și a câștigat meciul. A spus multe, normal că nu îi ruga frumos.

Nu poți să te impui în vestiar, dacă nu joci pe teren. La un moment dat vine unul și spune: «Tu ce faci pe teren? Ne spui nouă ce să facem și tu nu faci faci nimic pe teren». Face diferența pe teren și poate să spună orice în vestiar”, a spus Dică.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță un salariu uluitor pentru Florinel Coman: „Îți fac 60.000 de euro la vară”

Gigi Becali a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a anunțat ce salariu îi pregătește lui Florinel Coman. Golgheterul de la FCSB va avea 60.000 de euro pe lună, dacă va rămâne și din vară în campionatul românesc.

„Nu există primă de titlu, trebuie să produci bani ca să iei bani. Există primă de Champions League, Europa și Conference. Primele depind de jucător, Chiricheș are 200.000, Florinel Coman are 300.000.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu Florinel și i-am spus: «Bă, nu trebuie să te hazardezi. Ai acum 30.000 și își fac 60.000 la vară dacă nu ai ofertă, sunt 750.000 pe an».

Mi-a spus că vrea să plece afară, joacă să iau și eu banii pe tine, dar în caz că nu ai, îți dau eu să fii mulțumit”, spune Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Nicolae Dica, DEZVALUIRI despre cum S-A SCHIMBAT Florinel Coman in vestiarul FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: