Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman, salariu uluitor la FCSB din vară! Gigi Becali a făcut anunțul de sute de mii de euro!

Gigi Becali este gata să scoată sute de mii de euro din buzunar pentru Florinel Coman. Starul de la FCSB va avea un salariu uluitor din vară.
02.04.2024 | 12:25
Florinel Coman salariu uluitor la FCSB din vara Gigi Becali a facut anuntul de sute de mii de euro
Florinel Coman, salariu uluitor la FCSB din vară! Gigi Becali a făcut anunțul de sute de mii de euro!. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este gata de orice pentru Florinel Coman, iar patronul de la FCSB a dezvăluit ce salariu îi pregătește internaționalului român. Latifundiarul din Pipera anunță la FANATIK SUPERLIGA că golgheterul „roș-albaștrilor” va încasa o sumă record pentru România.

Florinel Coman, salariu uluitor la FCSB din vară! Gigi Becali a făcut anunțul de sute de mii de euro!

Florinel Coman este titular incontestabil la FCSB, iar Gigi Becali nu vrea să îl piardă pe starul „roș-albaștrilor”. Patronul liderului din SuperLiga a dezvăluit ce salariu poate avea internaționalul român din vară.

ADVERTISEMENT

„Nu există primă de titlu, trebuie să produci bani ca să iei bani. Există primă de Champions League, Europa și Conference. Primele depind de jucător, Chiricheș are 200.000, Florinel Coman are 300.000.

Am vorbit cu Florinel și i-am spus: «Bă, nu trebuie să te hazardezi. Ai acum 30.000 și își fac 60.000 la vară dacă nu ai ofertă, sunt 750.000 pe an».

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că vrea să plece afară, joacă să iau și eu banii pe tine, dar în caz că nu ai, îți dau eu să fii mulțumit”, spune Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Nu mai există ca el în fotbalul românesc, îi fac 60.000”

Invitat în studioul FANATIK SUPERLIGA, Nicolae Dică i-a spus lui Gigi Becali că pe vremea lui nu existau astfel de salarii la FCSB: „Când eram jucător nu măreați salariile așa”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a răspuns lui Nicolae Dică și a mărturisit că nici sumele din cupele europene nu erau atât de mari pe atunci. Patronul de la FCSB spune că Florinel Coman merită 60.000 de euro pe lună, fiind un profil de jucător unic în SuperLiga.

„Atunci erau trei, patru milioane din Liga Campionilor și acum sunt 50 de milioane. Am dat 120.000, cine dă 120.000. 60.000 îi fac lui Coman, nu mai există ca el în fotbalul românesc. 

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că vrea să plece. Tată, vreau să pleci, dar dacă nu ai ofertă îți dublez salariul”, a declarat patronul de la FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, despre cum va sărbători titlul după suspendare: „Nu merg pe gazon”

„Păi cine se duce? Dacă vreau să mă duc, ce îmi face? Mă arestează? Băi, Horia, pe mine mă interesează să îmi fac rugăciunea. Mă interesează pe mine ce fac dracii? Eu îi ignor pe draci. Nici nu merg. Ce să mă bucur eu? Bucuria mea nu mai e asta.

E adevărat că îmi mai place, dar bucuria mea e să iau banii din Liga Campionilor. De ce să mă duc? Nu vreau. Să se bucure băieții. Dar ce, nu îmi dau voie să merg pe stadion? Nu merg gazon, mulțumesc (n.r. – ironic). Pot să îmi dea și 25 de ani (n.r. – de suspendare)”, a declarat patronul.

Florinel Coman, salariu uluitor la FCSB din vară

ADVERTISEMENT