Fotbal intern

Diego Fabbrini revine mai repede decât Dusan Uhrin și-a imaginat: ”Voi fi pregătit să joc cu Sepsi”

29.11.2019 | 20:22
Diego Fabbrini revine mai repede decat Dusan Uhrin sia imaginat Voi fi pregatit sa joc cu Sepsi
ADVERTISEMENT

Diego Fabbrini este cea mai așteptată revenire a unui jucător în Ștefan cel Mare. Fotbalistul italian a semnat pe 22 august un contract pe 3 ani cu echipa din Ștefan cel Mare după o experiență nereușită la ŢSKA Sofia, dar nu a apucat să joace decât patru meciuri în tricoul lui Dinamo.

Diego Fabbrini revine mai repede decât Dusan Uhrin și-a imaginat

Venirea lui a fost un mare plus pentru “câini”, cu el pe teren, la primul meci, ei au câștigat categoric cu Hermannstadt, scor 3-0, au bătut Sepsi și au făcut un egal cu FC Botoșani. Din păcate pentru trupa din ”Groapă”, el s-a accidentat în înfrângerea lui Dinamo de la Giurgiu, pe 21 septembrie și de atunci se tot așteaptă ca el să se recupereze după fractura de metatarsian suferită.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 29 de ani a fost la începutul lunii plecat la Vila Stuart de la Roma, celebra clinică unde oferă consultații renumitul medic Pier Paolo Mariani, care l-a operat în trecut și pe Totti. Veștile au fost îmbucurătoare pentru ”câini”.

Mijlocașul n-a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală și săptămâna aceasta s-a întors la antrenamente. Aseară s-a antrenat cu echipa, dar el nu va fi forțat să intre pe teren diseară și nici în următoarele două partide, cu Chindia și cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Fabbrini, reacție pentru FANATIK: ”Voi fi pregătit să joc cu Sepsi”

El va fi apt abia cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci care se va juca pe 13 decembrie, de la ora 20:30, partidă care se va juca cel mai probabil tot pe stadionul din Ștefan cel Mare, în funcție de rezultatele pe care le avea echipa până atunci și de șansele rămase pentru calificarea în play-off.

”Voi fi apt să joc cu Sepsi Sfântu Gheorghe și abia aștept să mă întorc pe teren”, a declarat Diego Fabbrini pentru Fanatik.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 29 de ani este unul dintre cei mai importanți fotbaliști care au venit în ultima vreme la Dinamo. Ionuț Negoiță a fost cel care a insistat pentru transferul său, fiind impresionat de meciurile bune pe care le-a făcut la Botoșani împotriva echipei din Ștefan cel Mare.

De aceea, patronul ”câinilor” nu a fost greu de convins în momentul în care a apărut oportunitatea să-l aducă pe Fabbrini, chiar dacă a trebuit să-i dea și un salariu pe măsură, undeva în jurul sumei de 16.000 de euro cu tot cu prime.

ADVERTISEMENT

”Eu îl consider pe Fabbrini unul din primii cinci jucători veniți în România. Din păcate, în ultimul timp jucătorii străini ocupă fondul de jucători din prima divizie”, spunea în toamnă și Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT