Sport

Mircea Lucescu, uluit de ce a văzut în Dinamo – FC Voluntari 1-1: „Incredibil pentru nivelul ăsta”

Mircea Lucescu a fost prezent în tribune la Dinamo - FC Voluntari, scor 1-1. „Il Luce” a rămas surprins de nivelul de joc de pe „Arcul de Triumf”.
26.04.2024 | 22:53
Mircea Lucescu uluit de ce a vazut in Dinamo  FC Voluntari 11 Incredibil pentru nivelul asta
Mircea Lucescu a fost prezent în tribune la Dinamo - FC Voluntari, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a urmărit din tribune remiza dintre Dinamo și FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. „Câinii” au făcut un pas greșit în lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar consecințele ar putea fi dezastruoase. Mircea Lucescu îi transmite echipei lui Zeljko Kopic să creadă în continuare.

Mircea Lucescu, uluit de ce a văzut în Dinamo – FC Voluntari 1-1: „Incredibil pentru nivelul ăsta”

Dinamo a rămas pe loc direct retrogradabil în play-out-ul SuperLigii după remiza cu FC Voluntari, scor 1-1. Clubul din Ștefan cel Mare a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie, iar șansele pentru salvarea de la retrogradare au scăzut semnificativ.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a fost surprins neplăcut de numeroasele greșeli ale jucătorilor. „Sunt foarte multe greșeli în joc, incredibil pentru nivelul ăsta. Și așa calitatea tehnică nu-i prea ridicată.

În momentul în care joacă și sub presiunea asta, greșelile se înlănțuie. Sunt și greșeli tactice, și greșeli tehnice”, a declarat Mircea Lucescu, la ieșirea din stadionul „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu le cere dinamoviștilor să fie optimiști: „Orice se poate întâmpla”

Dinamo le înfruntă pe U Cluj (deplasare) și UTA Arad (acasă) în ultimele două etape din play-out-ul SuperLigii. Echipa lui Zeljko kopic se află pe locul 9 în clasament, direct retrogradabil, cu doar 21 de puncte.

„Ei trebuie să creadă în primul rând, până la capăt. Au obligația asta. Suporterii văd că sunt în continuare alături de ei. Mai sunt două jocuri, orice se poate întâmpla”, a mai spus Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari ocupă primul loc deasupra liniei roșii, locul 6, cu 23 de puncte. Fanii dinamoviști au răbufnit la finalul meciului cu Voluntari. După ce i-a huiduit pe fotbaliști, suporterii „câinilor” au continuat să-și strige nemulțumire la ieșirea din stadion.

Câteva sute de fani ai lui Dinamo au mers lângă autocar și i-au cerut demisia lui Zeljko Kopic. Suporterii au discutat cu Răzvan Patriche, căpitanul din Ștefan cel Mare, și la un moment dat au cerut ca antrenorul croat să coboare din autocar.

ADVERTISEMENT

Răzvan Patriche a încercat să detensioneze atmosfera, însă eforturile fundașului au fost în zadar. Ultrașii lui Dinamo l-au luat la țintă și pe Dennis Politic. „Campionii”, au scandat ironic suporterii din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT