Sport

Jucătorii lui Dinamo, descumpăniți după remiza cu FC Voluntari: „Suntem blestemați. Nu știu ce să mai facem”

Jucătorii lui Dinamo au apărut descumpăniți la finalul meciului cu FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii.
26.04.2024 | 22:35
Jucatorii lui Dinamo descumpaniti dupa remiza cu FC Voluntari Suntem blestemati Nu stiu ce sa mai facem
Jucătorii lui Dinamo au tras concluziile după remiza cu FC Voluntari, scor 1-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. A fost al treilea meci consecutiv fără victorie pentru „câini”. Costin Amzăr a tras concluziile și a comentat reacția acidă a suporterilor de la finalul meciului.

Jucătorii lui Dinamo, descumpăniți după remiza cu FC Voluntari: „Suntem blestemați. Nu știu ce să mai facem”

Dinamo nu a reușit să o învingă pentru a treia oară în acest sezon pe FC Voluntari. Deși avea nevoie de victorie, echipa antrenată de Zeljko Kopic a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, și a rămas pe loc direct retrogradabil.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Daniel Florea, introdus în repriza secundă de antrenorul Florin Pârvu, a fost aproape să marcheze la ultima fază. ”Din păcate, nu putem să marcăm mai mult de un gol, nu știu de ce.

Suntem supărați toți. Asta e. Vedem ce vom face și la Cluj. Am făcut un meci bun, dar parcă nu vrea să intre mingea în poartă. Suntem blestemați, nici nu știu ce să mai facem”, a declarat Costin Amzăr la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Costin Amzăr, comentarii după gestul suporterilor lui Dinamo: „Nu bag în seamă”

Suporterii lui Dinamo au răbufnit la finalul meciului cu FC Voluntari. Principalele „victime” au fost fotbaliștii lui Zeljko Kopic, care au fost huiduiți copios. Costin Amzăr a comentat gestul suporterilor de la finalul partidei.

„Asta a fost soarta meciului. Le mulțumim fanilor, s-a simțim prezența lor în tribune. Nu bag în seama astea, îmi văd de jocul meu. Cine vrea să strige, să strige. Cum trăim fiecare meci pe final…

ADVERTISEMENT

E foarte greu. Zici că suntem blestemați, luăm goluri doar pe final. Sunt prea multe meciuri în care am luat gol pe final și noi nu reușim să dăm mai mult de un gol”, a mai spus Costin Amzăr.

Marcatorul golului lui Dinamo cu FC Voluntari, optimist: „Nu, nu suntem retrogradați”

Eddy Gnahore a deschis scorul pentru Dinamo în minutul 35 al meciului cu FC Voluntari printr-un șut deviat. Cascini a restabilit egalitatea la doar două minute distanță din pasa lui Vadim Rață.

ADVERTISEMENT

„Nu au fost probleme de scor astăzi pentru că n-am mai luat goluri în ultimele minute, dar sigur că detaliile au contat. Detaliile din finalurile de meci. Nu, nu suntem retrogradați”, au fost cuvintele lui Gnahore, care a ajuns la două goluri în tricoul „alb-roșu”.

ADVERTISEMENT
Tags: