Life

Dieta la care apelează Gabriela Cristea. Vedeta are cinci mese pe zi, dar consumă puține calorii

La ce dietă apelează Gabriela Cristea? Vedeta are un regim cât se poate de echilibrat atunci când vrea să dea jos câteva kilograme.
06.09.2023 | 15:45
Dieta la care apeleaza Gabriela Cristea Vedeta are cinci mese pe zi dar consuma putine calorii
Dieta la care apelează Gabriela Cristea. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. O știm de ani buni prin prisma emisiunilor prezentate. Ce dietă urmează însă vedeta și cum se menține în formă?

Dieta la care apelează Gabriela Cristea

Zilele trecute, Gabriela Cristea recunoștea că s-a îngrășat câteva kilograme. Totul s-ar fi datorat însă vacanțelor, spune vedeta. Oriunde a mers, s-a bucurat și de preparatele culinare din zonă.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, în cele trei luni de vară a cam pus patru kilograme pe ea, după cum a povestit. Și totuși cum reușește să revină vedeta la greutatea dorită? O dietă sănătoasă stă în spate.

Gabriela Cristea a vorbit într-un interviu acordat la un moment dat despre regimul ei alimentat. Mănâncă orice își dorește, dar în cantități mici. Mai exact, vedeta nu trebuie să depășească 1.200 de calorii pe zi.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește numărul meselor, vedeta spunea că are cinci mese pe zi, dintre care două sunt gustări. Iar Gabriela Cristea se simțea foarte bine și își dorea să mențină acest ritm.

Vedeta are cinci mese pe zi

Totodată, vedeta mai bea și doi litri și jumătate de apă pe zi, dar și ceaiuri. Mișcare încă nu face, însă recunoaște că nu prea mai are energie după o zi întreagă de muncă, astfel că se bazează doar pe o alimentație sănătoasă.

ADVERTISEMENT

„Țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii pe zi. Împărțite în cinci mese, trei principale și două gustări. Și mă simt foarte bine, pentru că mănânc absolut orice. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Pe lângă asta, beau minimum doi litri și jumătate de apă, ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer.”, povestea, în urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că de-a lungul timpului, vedeta a mai avut perioade în care a slăbit, dar s-a îngrășat la loc. Chiar ea povestea la un moment dat că a avut omul potrivit lângă ea, adică pe Tavi Clonda.

De asemenea, Gabriela Cristea mai povestea acum ceva timp și că este foarte periculos să te cântărești în fiecare zi. Indicat este cam o singură dată pe săptămână, de preferat lunea. Doar în acest mod se pot vedea cu adevărat rezultatele.

ADVERTISEMENT